Sfaturi de hairstyle de la Sorin Stratulat

Sfaturi de hairstyle de la Sorin Stratulat

Sorin Stratulat, hair stylist Beauty District ne-a oferit cateva trucuri de ingrijire si coafare a parului. Pentru ca Sorin s-a afirmat si reafirmat drept un guru al parului, am ciulit urechile si am luat notite:

Am participat in urma cu cateva zile la un eveniment de beauty, dedicat lansarii noilor produse Philips MoistureProtect. Cu acest prilej Sorin Stratulat, hair stylist Beauty District ne-a oferit cateva trucuri de ingrijire si coafare a parului. Pentru ca Sorin s-a afirmat si reafirmat drept un guru al parului, am ciulit urechile si am luat notite: Retail jobs

Philips MoistureProtect

  • Parul ud se tamponeaza cu prosopul. Frecarea cu ajutorul prosopului va deschide cuticula firului de par. Cel mai probabil peste aceasta cuticula deschisa vom veni cu un foehn care va fixa cuticula astfel. Rezultatul? Par electrizat si ciufulit.
  • Combinatia fixativ+placa este comparabila cu a te freca cu un burete abraziv pe fata si apoi a te da cu o crema despre care stii ca te irita.
  • Pentru o fixa o bucla atunci cand ne uscam cu peria, trebuie sa o racim inainte de a desface suvita de pe perie.
  • Parul contine 10-12% apa. In cazul in care parul este deshidratat ne vom confrunta cu un aspect nenatural, lipsit de fluiditate, „teapan”. In plus, nu poate fi coafat si este mai sensibil la factorii externi agresivi.
  • Parul rezista la temperaturi de pana la 230 grade C, in vreme ce produsele cosmetice nu. Prin urmare:
  1. nu trebuie niciodata sa aplicam ulei de par inainte de coafarea cu placa. Este ca si cum ne-am praji parul in tigaie.
  2. Uleiul de par se foloseste fie inainte de uscarea completa cu foehn-ul, fie dupa finalizarea coafurii.
  3. Singurul produs recomandat inainte de tratamentul cu placa este protectia termica. Aceasta are rolul de a difuza caldura si de a o repartiza uniform.
  4. Pe parul blond decolorat nu avem voie sa aplicam temperaturi mai mari de 150 grade C.

Sursa: blogul Oanei

Foto prima pagina: hairstyle, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri