Setari Cookie-uri

4 pacate ale frumusetii si cum sa le evitam

Stiai ca si tu le comiti? Vezi care sunt cele mai mari pacate ale frumusetii si cum poti sa le indrepti!

3. Invata sa iubesti lumina naturala

Va spuneam mai devreme ca imi place sa ma machiez, dar cred ca o sa ma contrazic un pic cu ceea ce am sa va spun acum. Nu am un anticearcan si nici nu as fi avut de gand sa imi cumpar unul. Am inteles totusi ca este un element must have in ceea ce priveste trusa de machiaj a oricarei femei, dar pe mine nu m-a convins.

Poate ca tu ai investit ceva bani in anticearcanul tau, dar esti sigura ca are nuanta potrivita? De cele mai multe ori este extrem de deschis ceea ce nu face decat sa accentueze si mai mult zona ochilor si sa ofere iluzia unor pungi multi mai proeminente si unor cearcane mult mai colorate decat sunt ele in realitate.

Ar fi mai bine sa investesti intr-o oglinda care sa redea imaginile cat mai aproape de realitate si sa renunti la anticearcanul atat de mult supraapreciat.

4. Important!

Asa cum se intampla in fiecare dimineata sau seara: esti pe fuga. Te machiezi in cinci minute pentru ca dupa atatia ani de experienta ai prins o dexteritate incredibila.

Citește și:

Stii ca faci o greseala capitala? Daca nu stii la ce ma refer am sa iti spun imediat. Ai ajuns la conturul ochilor si te gandesti sa conturezi doar parea de sus pentru ca machiajul tau sa para cat mai natural si mai putin incarcat.

Stiai ca prin aceasta greseala iti micsorezi ochii si privirea seducatoare dispare imediat?

Ei bine, tine minte acest lucru: conturul ochilor se realizeaza ca la carte! Asta daca vrei sa cuceresti printr-o singura privire.

foto prima pagina: femeie frumoasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.