Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Daca vrei sa faci un singur tratament pentru tenul tau, fa-l pe acesta!

Tratamentul este neinvaziv, nu necesita timp de recuperare, restabileste rapid sanatatea si aspectul pielii si este ideal pentru toate tipurile de ten datorita posibilitatii de personalizare a tratamentului prin substantele utilizate.

Indemnul din titlu a venit din partea unei bune prietene, cosmetician de profesie, al carei ten impecabil imi trezeste invidie curata ori de cate ori ne intalnim.

Care este tratamentul?

Procedura recomandata se numeste HydraFacial. Este un tratament rapid, cu durata de maxim 30 minute, ale carui rezultate sunt garantate si vizibile de la prima sedinta.

Tratamentul HydraFacial poate fi realizat la Trend Clinic la pretul de 360 lei.
Mobil: 0740 33 00 32
Tel.: 021 367 24 47
www.trendclinic.ro
Facebook
Bucuresti, Splaiul Unirii 4 - SITRACO Aripa Noua, bl. B3, tronson 3, et.2, ap.2.2

Trend Clinic si www.kudika.ro iti ofera astazi un discount special pentru acest tratament – daca suni si te programezi pana la data de 16 iunie 2015 poti beneficia de una dintre cele doua oferte speciale pentru cititoarele Kudika: un tratament HydraFacial la pretul de 220 lei sau un pachet format din doua tratamente la 400 lei. Nu uita sa mentionezi ca esti cititoare Kudika pentru a beneficia de acest discount!

Te asteptam sa ne povestesti experienta ta in legatura cu acest tratament!

Procedura este realizata in mai multe etape - curatare, exfoliere, extractii, hidratare iar substantele folosite se adapteaza fiecarui tip de ten si se adreseaza problemelor individuale.

Tratamentul este neinvaziv, nu necesita timp de recuperare, restabileste rapid sanatatea si aspectul pielii si este ideal pentru toate tipurile de ten datorita posibilitatii de personalizare a tratamentului prin substantele utilizate.

In ce consta acest tratament?

Tratamentul se realizeaza in mai multi pasi:

Pasul 1: demachierea

Pasul 2: exfolierea

Pasul 3: aplicarea unui peeling chimic cu concentratie variabila in functie de tipul pielii si de sezon
Pe langa beneficiile evidente ale peelingului chimic pentru orice tip de ten care isi doreste din cand in cand o reimprospatare, aceasta etapa a HydraFacialului este deosebit de eficienta pentru hiperpigmentari (ten patat ).

Pasul 4: extractia

Unul dintre avantajele acestui tratament este absenta traumatizarii tegumentului in etapa de extractie. Cu ajutorul platformei Hydrafacial de ultima generatie, care functioneaza pe principiul de vacuum, se extrag impuritatile fara a exprima porii incarcati. Adio, aburi si extractie dureroasa!

In urma acestui pas tenul ramane spectaculos de curat, iar porii se micsoreaza din ce in ce mai mult de la un tratament la altul.

Pasul 5: aplicarea unei solutii cu peptide miorelaxante

Este un pas recomandat in cazul tenului usor ridat. Efectul miorelaxant al peptidelor este instant si spectaculos, o adevarata magie destinata sa te intinereasca 10 ani inaintea unei intalniri importante!

Pasul 6: hidratare cu acid hialuronic si substante antioxidante (ceai alb si aloe vera)

Foto interior si prima pagina: tratament facial, Shutterstock


Kudika
11 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.