Setari Cookie-uri

Masti naturale pentru un stralucitor si sanatos chiar si vara

Florin Iordache combina fructe si uleiuri in masti hranitoare, adaptate diverselor tipuri de par.

Florin Iordache, hair - stylist-ul prin mana caruia au trecut o multime de vedete autohtone, printre care Delia, Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Teo, Loredana, Mihai Morar, Daniel Buzdugan si Horia Brenciu, recomanda folosirea in aceasta vara ingredientelor naturale, pe care le ofera cu generozitate mama natura, pentru a avea un par frumos si sanatos. Florin Iordache combina fructe si uleiuri in masti hranitoare, adaptate diverselor tipuri de par.

Masca naturala pentru par fragil si rar

Combina ulei de ricin cu miere si fa-ti o masca regeneranta.

Amesteca intr-un bol patru linguri de miere si doua de ulei de ricin, aplica pasta obtinuta pe par si las-o sa actioneze o jumatate de ora. Apoi clateste si spala bine parul. Mierea are proprietati anti-bacteriene si va trata scalpul, iar uleiul de ricin va actiona asupra parului, fortifiindu-l si dandu-i volum.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: masca de par, Shutterstock

Masca naturala pentru varfuri despicate, par lipsit de stralucire

Ai nevoie de un avocado, o banana, un galbenus de ou. Le amesteci si aplici pasta pe parul uscat inainte de a te spala pe cap. Lasi sa actioneze 25-30 de minute si apoi speli parul, ca de obicei. Efect garantat!

Masca nutritiva

Ai nevoie de un ou, un avocado si o linguritade ulei de masline. Daca esti blonda, adauga si o lingurita de zeama de lamaie. Amesteci ingredientele si le aplici pe parul uscat, inainte de spalare. Lasi sa actioneze 30 de minute, apoi speli ca de obicei.

Mastile vor da rezultate si mai bune, daca vei fi atenta la alimentatia zilnica. Mananca proteine, grasimi sanatoase, legume si fructe din belsug. Redu cantitatea de zahar iar parul tau iti va multumi.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.