Setari Cookie-uri

5 masti de fata naturale pentru revitalizarea tenului

Preapara-ti singura mastile naturale care te vor ajuta sa iti revitalizezi tenul!

Caldura excesiva din timpul verii ne da mari batai de cap in mai multe privinte, dar in special in ceea ce priveste propriul confort. Am auzit multe prietene care se plang de povara machiajului pe timp de vara si de senzatia de scurgere a produselor in zilele caniculare, asa ca m-am gandit ca mai multe avem aceasta problema si poate ar trebui ca din cand in cand sa ne rasfatam tenul cu fel si fel de tratamente speciale.

Pentru acest sezon, mastile revitalizante si racoritoare sunt o minune pentru ten, iar el ne va multumi pentru asta.

Adesea apelez la mastile preparate in casa. Sunt la indemana, au costuri minime si mi le pot realiza oricand doresc pentru a profita din plin de prospetimea ingredientelor naturale.

masti de fata

foto: masca naturala de fata, shutterstock

Iata cateva exemple de masti naturale care te pot ajuta sa ii oferi tenului tau un rasfat revitalizant:

Citește și:

Masca de fata cu castraveti

Ai nevoie de:

  • Un iaurt
  • Un castravete

Blenduieste castravetele sau rade-i prin razatoarea mica, apoi amesteca cu iaurt din plin pana cand se obtine o pasta pe care o poti aplica pe ten. Mentine timp de 20-30 de minute si clateste cu apa calduta.
Castravetele ofera hidratare tenului tau, iar iaurtul este un element nutritiv excelent mai ales in cazul arsurilor solare.

Masca de fata naturala cu miere

Ai nevoie de:

  • Doua linguri de cafea
  • O lingura de miere
  • O lingura de pudra de cacao
  • Trei linguri de lapte

Amesteca cele patru ingredinete pana cand pasta devine omogena si are o constistenta ce poate fi aplicata pe tenul curat. Mentine timp de 15-20 de minute si clateste usor cu apa calduta pentru a nu iti irita tenul.

Cafeaua este un puternic energizant alaturi de miere, laptele hraneste in profunzime, iar proprietatile mierii sunt deja foarte bine cunoscute, asa ca aceasta masca este o adevarata minune pentru tenul tau mai ales pe timp de vara cand deshidratarea depaseste limitele normale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.