Setari Cookie-uri

Uleiul de corp: elixir pentru sanatate

Descopera beneficiile uleiului de corp pentru sanatate!

Sunt aproape sigura ca atunci cand te gandesti la uleiul de corp te gandesti imediat si la un masaj relaxant, la o piele catifelata, la momente de relaxare si la clipe de rasfat pentru pielea ta si nu numai.

Probabil ca nu te-ai gandit ca un ulei de corp poate avea numeroase efecte uimitoare asupra sanatatii, asa ca te invit sa le descoperi pe cele mai interesante dintre ele.

ulei de corp

foto: femeie la masaj, shutterstock

Imbunatateste circulatia sangelui

Daca aplici uleiul de corp si in acelasi timp realizezi un masaj, chiar si superficial, circulatia sangelui este imbunatatita semnificativ. Acest lucru se intampla datorita miscarilor ferme pe care le realizezi in timpul masajului, miscari ce ajuta la circulatia periferica de la nivelul pielii.

Amelioreaza durerile musculare

Tehnicile de masaj pot vindeca definitiv durerile musculare, insa chiar si usoare miscari energice insotite de un ulei de corp realizat din ingrediente speciale vor face minuni pentru durerile usoare ale muschilor.

Citește și:

Contribuie eficient la sanatatea pielii

Pentru ca uleiul de corp hraneste si hidrateaza pielea in profunzime, aceasta capata rapid un aspect mult mai sanatos, mai luminos si mai catifelat.

Imbunatateste calitatea somnului

In special uleiurile bazapte pe ingrediente calmante precum levantica sau musetelul ajuta corpul sa se relaxeze iar tu sa te bucuri de un somn odihnitor.

AICI gasesti o varietate de uleiuri de corp special create pentru pielea ta!

foto prma pagina: masaj facial, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.