Setari Cookie-uri

Advertorial (P) 5 pasi pentru un par frumos si sanatos ca '"pe vremuri"'

Imi amintesc nostalgic de vremurile cand priveam la televizor reclamele la sampon in care diferite Cosanzene laudau un produs sau altul atribuindu-i meritele pentru suvitele fermecate iar eu ma uitam nelamurita intrebandu-ma ce aveau atat de special respectivele fete: si eu aveam parul la fel de frumos desi foloseam cam orice tip de produs care imi pica in mana. E adevarat, natura imi daruise gene bune. Din pacate insa, astazi, cand anii si poluarea au trecut peste suvitele mele, parul meu perfect de alta data este doar o amintire frumoasa.

In trecut, bunicilor noastre le era suficient sa isi spele parul cu sapun de casa si apa de ploaie pentru a avea parul frumos si matasos. La fel de adevarat este insa ca alimentatia, stilul de viata si lipsa poluarii erau ingredientele cele mai importante in elixirul frumusetii femeilor din generatiile anterioare.

Din fericire pentru noi, tehnologia a evoluat cel putin la fel de rapid ca factorii care ne agreseaza parul zi de zi. Iata de ce astazi noi suntem nevoite sa folosim produse mai multe, mai performante pentru a obtine acelasi rezultat pe care bunicile noastre il obtineau fara efort.

Reteta mea pentru un par ca „pe vremuri”

In urma testelor realizate pe propriul par mi-am croit o rutina de ingrijire pe care v-o recomand cu drag:

1. Sampon care face parul sa scartaie

Samponul ales trebuie sa fie intotdeauna de buna calitate dar si potrivit nevoilor parului tau. Eu m-am indragostit de samponul BB Absolute Perfection care, asa cum ii spune si numele, lasa parul absolut perfect. Pentru mine este extrem de important ca samponul meu sa curete bine (bunica spunea ca parul trebuie intotdeauna sa „scartaie” de curatenie). In plus, la fel de important este ca, in urma samponarii, parul sa ramana matasos si usor de descurcat.

2. Balsam ca o mangaiere

Balsamul trebuie in primul rand sa mangaie parul, sa-l hidrateze fara a-l incarca. Balsamul BB Perfecting lasa parul usor de descurcat si ii ofera un aspect frumos si sanatos. In plus, poate fi folosit zilnic.

3. O masca fermecata

O masca buna pentru par trebuie sa functioneze ca o arma secreta: folosita ocazional, ea trebuie sa poata da un “restart” firului de par, sa treaca precum o adiere magica peste podoaba capilara. Si de aceasta data am optat pentru un produs din gama BB Absolute Perfection – masca pentru tratament intensiv care regenereaza in profunzime firul de par, lasandu-l usor de descurcat si oferindu-i un aspect sanatos si frumos.

Bonus: 2 trucuri nepretuite

Primul secret pe care vi-l impartasesc este… perierea. Bunica spunea ca printesele trec de 100 de ori in fiecare seara peria prin par. Si, pentru ca n-am avut niciodata rabdare pentru acest ritual, am cautat o perie care sa poata faca minuni in timp scurt. Asa am descoperit peria Tangle Teezer despre care citisem pe internet recenzii foarte bune. Acum cea mai dorita perie din lume este disponibila si in Romania, la Avon. Aceasta unealta fermecata descurca parul rapid , fara a il rupe sau a il deteriora; poate fi folosita pe parul umed sau uscat si este ideala pentru parul vulnerabil, pentru copii sau pentru a fi folosit pe extensii.

Cel de-al doilea secret este balsamul Leave-In BB care oferta instant parului un aspect frumos si matasos, disciplinand firele rebele si lasandu-l usor de coafat. Il poti aplica pe parul umed sau uscat.

Te invit sa ne impartasesti trucurile tale pentru un par frumos si sa ne povestesti cum ti s-au parut produsele recomandate de noi!


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.