Setari Cookie-uri

Pro sau contra solar?

In perioadele dintre sezoanele calde in care ne permitem sa ne desfatam nestingherite in razele soarelui, culoarea placuta a pielii incepe sa-si piarda din intensitate recapatandu-si paloarea naturala.

Expunerea constanta la solar aduce cu sine o imbatranire rapida a pielii.

Aruncand o scurta privire asupra acestor riscuri si beneficii desi exista un echilibru cantitativ aproximativ, efectele negative pot avea rezultate dezastruoase. In plus, briza marii, veselia plajelor, confortul sezlongurilor si racoarea valurilor vor avea mereu intaietate in comparatie cu atmosfera deloc animata din cabinele de bronzare. Optimismul nu se transmite deci simplu si sec prin raze ci printr-o stare generala de bine, plina de voiosie si speranta. In fond, bronzul vacantei ne va aduce aminte in permanenta de momentele frumoase petrecute si ne va mentine tonusul la cote maxime cel putin cateva luni. Pentru ca, pana la urma, merita sa fie pus aspectul in fata sanatatii? Raspunsul il dati singure.

Nota: Crema de protectie solara nu trebuie uitata atunci cand mergem la solar. Razele UVB sunt mult mai "concentrate" decat cele UVA si, din acest motiv, trebuie sa folosim o crema speciala pentru protectie impotriva razele UVB. Verificati eticheta produsului pe care il folositi pentru a va asigura o protectie eficienta!

Un articol de Raluca Mateiu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.