Setari Cookie-uri

Advertorial Pe zi ce trece, tot mai frumoasa. Afla cum!

Pe masura ce inaintam in varsta si culegem amintiri, povesti si experiente, ajungem sa pretuim anii, sa ne mandrim cu varsta reala si sa ii recunoastem avantajele incontestabile. Nu putine sunt femeile care n-ar da trupul sau chipul de la 40 pe cel de la 20.

Alegerea acestora este complet justificata: unele femei stiu sa adune anii cu gratie, ca si cum i-ar primi pe fiecare in parte cu bratele deschise, ar pastra tot ce e mai bun din ei si s-ar metamorfoza precum vinul, de la o frumusete proaspata, aromata si usor intepatoare pana la o splendoare sofisticata, complexa, eleganta.

Acestea sunt femeile care stiu sa trezeasca interesul la 20, admiratia la 30 si pasiuni naucitoare incepand cu cea de-a 40-a aniversare. Sunt femeile care stiu sa pastreze misterul pe chip si amintirile in suflet. Sunt femei peste chipul carora anii au trecut doar pentru a le scoate in evidenta trasaturile frumoase si pentru a le estompa defecte. Care este secretul frumusetii lor?

Nu am sa pretind ca bunatatea, seninatatea sau armonia cu Universul sunt ingredientele magice ale femeilor splendide desi, se stie, fericirea se citeste pe chipul oricui. Adevarul este ca grija si respectul de sine, urmarea unui ritual corect de ingrijire a tenului si folosirea unui produs performant transforma o femeie frumoasa in una superba. Cosmetologia a evoluat in asemenea masura incat astazi o crema buna are cu adevarat abilitatea de a desavarsi creatia naturii. Un asemenea produs trebuie sa aiba cateva proprietati esentiale.

Cremele eficiente, cu ingrediente active, au capacitatea de a reduce semnele vizbile ale imbatranirii tenului, de a-l hidrata si de a-l hrani in profunzime. Anew Ultimate Supreme este un produs recent testat in redactia Kudika care intruneste aceste caracteristici si ale carui rezultate, vizibile dupa aproximativ 6 saptamani de utilizare zilnica, ne-au oferit poate cea mai mare surpriza din zona de beauty-testing a acestui an.

Rezultate?

Produsul reda fermitatea si elasticitatea pielii, defineste contururile fetei si reduce vizibil ridurile de pe fata si gat.

Unul dintre ingredientele care ne-au atras atentia este extractul de perle negre ce hidrateaza in profunzime prevenind, totodata, pierderea fermitatii. In plus, complexul Celluvive stimuleaza procesul de purificare celulara pentru a elimina fragmente din celulele deteriorate, dar si impuritatile din interiorul acestora, redand tenului aspectul ferm si elasticitatea.

Ati testat crema Anew Ultimate Supreme?

Asteptam feedbackul vostru!


Kudika
2 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.