Setari Cookie-uri

Coafeaza-ti vara!

O data cu vara si in pofida toropelii ametitoare, imaginatia noastra zburda nestingherita si da curs tuturor fanteziilor. Multe dintre ele legate de " inovarea " podoabei capilare. Ce sa-mi mai fac la par? Cu siguranta ti-ai pus des intrebarea asta, dimineata, in oglinda, cu cana de cafea intr-o mana si fixativul in cealalta. Cum sa ajungi la formula coafurii perfecte cand mai ai cateva minute si trebuie sa iesi pe usa? Ca si elixirul tineretii fara batranete, acesta va ramana probabil un secret total, insa, pe de alta parte, s-au inventat trucurile si artificiile, si ingeniozitatea stilistilor care ne pot invata cum sa jonglam sau cum sa pacalim o clasica " bad hair day " . Par lung sau scurt, blond sau brunet, exista variante de raspuns pentru fiecare si pentru o vara de toata frumusetea!

O data cu vara si in pofida toropelii ametitoare, imaginatia noastra zburda nestingherita si da curs tuturor fanteziilor. Multe dintre ele legate de “ inovarea ” podoabei capilare. Ce sa-mi mai fac la par? Cu siguranta ti-ai pus des intrebarea asta, dimineata, in oglinda, cu cana de cafea intr-o mana si fixativul in cealalta. Cum sa ajungi la formula coafurii perfecte cand mai ai cateva minute si trebuie sa iesi pe usa? Ca si elixirul tineretii fara batranete, acesta va ramana probabil un secret total, insa, pe de alta parte, s-au inventat trucurile si artificiile, si ingeniozitatea stilistilor care ne pot invata cum sa jonglam sau cum sa pacalim o clasica “ bad hair day ” . Par lung sau scurt, blond sau brunet, exista variante de raspuns pentru fiecare si pentru o vara de toata frumusetea!

Come-back anii '60

Si in spiritul acesta, nu uita sa porti bentite, panglici si tot ceea ce tine de acest accesoriu must-have al verii. Este o adevarat arta sa le porti cum trebuie. Iata si cateva sfaturi: daca parul ramane plat sau daca le folosesti numai pentru a-ti impiedica parul sa-ti invadeze fata, se rupe toata vraja. Astazi, panglica este foarte frumoasa daca parul este tapat si cu volum in varful capului. Trebuie neaparat sa insisti pe aceasta zona, fie tapand, fie apeland la un coc sic. Asa ca, tapeaza, tapeaza, tapeaza cu ajutorul unui pieptene pentru a obtine si a mentine volumul, uniformizeaza pe spate si “ aplica ” bentita. Poti merge pe un look ceva dezordonat, usor rebel si ciufulit, unul intact si foarte clean, insa, cu certitudine, marca indonfundabila a anilor '60.

Cuminte si natural

Iata inca o varianta: daca ai parul lung si breton, poti sa-ti cultivi originalitatea in voie. De exemplu, sezonul acesta, revin in atentie cararea, perfect trasata, in zigzag sau clasica, dar si cozile impletite. Cel mai important pe timp de vara este sa tii minte ca este la mare cautare stilul “ desfacut ” , voit neingrijit, foarte sic si foarte frantuzesc, asa ca lasa-ti cozile sa respire, chiar daca vecina de palier te masoara cu ochi nedumiriti.

Mai baietoasa din fire?

Exista si pentru tine un raspuns: prinde-ti parul intr-un coc, plasat exact pe ceafa, pentru un stil baietesc extrem de curat, dar haios in acelasi timp, daca alegi sa il si accesorizezi conform propriei fantezii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.