Setari Cookie-uri

Coafeaza-ti vara!

O data cu vara si in pofida toropelii ametitoare, imaginatia noastra zburda nestingherita si da curs tuturor fanteziilor. Multe dintre ele legate de " inovarea " podoabei capilare. Ce sa-mi mai fac la par? Cu siguranta ti-ai pus des intrebarea asta, dimineata, in oglinda, cu cana de cafea intr-o mana si fixativul in cealalta. Cum sa ajungi la formula coafurii perfecte cand mai ai cateva minute si trebuie sa iesi pe usa? Ca si elixirul tineretii fara batranete, acesta va ramana probabil un secret total, insa, pe de alta parte, s-au inventat trucurile si artificiile, si ingeniozitatea stilistilor care ne pot invata cum sa jonglam sau cum sa pacalim o clasica " bad hair day " . Par lung sau scurt, blond sau brunet, exista variante de raspuns pentru fiecare si pentru o vara de toata frumusetea!

Rock si retro

Energie rock si gratie romantica, fie ca ai parul scurt, fie ca nu vrei sa renunti la lungime, iata ce poti face: separa-ti suvitele si rasuceste-le pe rand spre varful capului, unde le vei prinde cu agrafe si fluturasi dintr-o varietate de culori. Vei capata un aer siret, iar daca parul tau nu este tocmai des, vei avea parte si de volum. Iar la final nu uita sa te joci cu o esarfa pe care sa o rulezi in jurul capului, cu un nod lateral. Eleganta o vei surprinde din echilibrul intre pozitia esarfei, nodul lateral si suvitele care se ivesc “ razvratite ” deasupra.

Nu uita de...

Produsele de protectie si ingrijire: gel, ulei...Avantajul verii este ca se cauta intotdeauna efectul umed, glossy, care iti va scoate in evidenta liniile solare. Coafurile trebuie sa para naturale, deloc studiate: evitati fixativul!

Accesorii: agrafe, clame, de preferinta de culori diferite, ace de par si elastice dintre cele mai inedite. Si nu evita nici bandanele sau esarfele. Nu-ti fie teama, e vremea lor si vremea ta sa iti retraiesti copilaria!

Un articol de Ana Maria Tatu

Foto: L'Oreal Paris


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.