Setari Cookie-uri

Advertorial Afla ce tip de felina esti!

Ce tipologie feminina eleganta ti se potriveste?

Personalitatea fiecarei femei poate fi exprimata prin alegerile pe care le face zilnic, stilul de viata si imaginea construita atent in fiecare dimineata in oglinda. Eleganta feminina poate poate fi impartita in diverse categorii de felina, in functie de caracteristicile enumerate de noi mai sus. Poti recunoaste o felina contemporana dupa atentia pe care o acorda imaginii sale si dupa trasaturile puternice ale personalitatii sale. Nimic nu sta in calea felinei care cucereste pas cu pas fiecare provocare! Mai mult de atat, poti recunoaste o felina dupa privirea increzatoare si foarte expresiva in care i se oglindeste spiritul viu.

Felina Urbana

Felina Urbana paseste pe strazile orasului cu eleganta unui model pe podium. Este foarte sigura de imaginea ei si foarte increzatoare in capacitatile ei. Ea stie intotdeauna unde sunt cele mai hot evenimente din oras si este intotdeauna la curent cu cele mai noi trenduri. Tehnologia este prietenul ei de incredere si da tonul pe retelele de socializare. Privirea ei poate produce ambuteiaje si creste rapid pulsul pietonil, soferilor, biciclistilor si chiar al politistilor de la circulatie. Strazile orasului sunt o jungla iar Felina Urbana este regina nedetronata a acestora!

Vezi AICI look-ul de Felina urbana!

Felina Diva

Felina Diva este femeia care stapaneste o incapere intreaga dintr-o singura privire. Prezenta ei se face remarcata chiar si atunci cand nu foloseste cuvinte. Ochii vorbesc in locul ei si sunt mai graitori decat miile de tomuri din biblioteci. Ea nu lasa niciodata nimic la voia intamplarii si este intotdeauna pregatita sa cucereasca, din varful unghiilor de la picioare cu pedichiura impecabila, pana la firele de par din cap coafate cu maiestrie. Felina Diva este definita de feminitate si aerul pretios care pluteste in jurul ei ca o aura de eleganta. Nu ii este teama sa spuna intotdeauna exact ce crede si are o fire foarte pasionala.

Vezi AICI look-ul de Felina diva!

Felina Business

Felina Business nu face exces de cuvinte. In locul acestora, ea lasa faptele si alegerile sale sa vorbeasca pentru ea. Se simte cel mai bine in toiul actiunii profesionale si stie cum sa isi construiasca o cariera de succes. Resursele sale de energie sunt aproape inepuizabile si isi impune cu usurinta punctul de vedere. Felina Business este daruita cu putere de convingere si este o negociatoare abila. Una dintre armele sale secrete de persuasiune este privirea patrunzatoare care pare ca hipnotizeaza interlocutorii. Imaginea ei este construita pe conceptul de eleganta prin simplitate si mizeaza intotdeauna pe capacitatile ei intelectuale.

Vezi AICI look-ul de Felina business!

Felina Fashion

Plina de viata si parca intotdeauna cu un pas inaintea tuturor, Felina Fashion este stapana absoluta a trendurilor. Tinuta ei vestimentara din fiecare zi este ca o mica opera de arta personalizata, conceputa piesa cu piesa pentru a o pune in valoare si pentru a-i reflecta personalitatea originala. Nu ii este teama sa fie ea insasi in orice imprejurare si dicteaza intotdeauna ce si cum se poarta. Sifonierul este spatiul ei sacru si are o relatie speciala cu hainele ei. Vaneaza cu un talent natural reducerile si stie cum sa isi accesorizeze fiecare tinuta in parte astfel incat pare ca nu poarta niciodata aceleasi haine de doua ori.

Vezi AICI look-ul de Felina fashion!

Completeaza QUIZUL si afla ce Felina esti!

Foto Subbotina Anna/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.