Setari Cookie-uri

Sfaturi de infrumusetare de la Sanziana Negru

Pe Sanziana Negru nu ai cum sa nu o indragesti! Este o femeie frumoasa si ambitioasa, cu un zambet de milioane, un par incredibil de sanatos si de stralucitor si cu un stil vestimentar impecabil. Fire deschisa si sincera, aceasta a acceptat sa imi raspunda la toate curiozitatile legate de ingrijirea si stilul unei femei.

O stiu pe Sanziana inca de pe vremea cand lucra in televiziune, insa cel mai mult m-am bucurat sa aflu ca detine un blog pe care, odata ce ai intrat, ti-e greu sa il mai inchizi.

Sfaturi utile de infrumusetare, recomandari pentru un look vestimentar de calitate si multe poze magice... toate astea transforma blogul ei intr-un univers intim in care orice femeie isi doreste sa paseasca si sa se regaseasca.

Fascinata de activitatea Sanzianei, mi-am dorit sa merg mai departe si sa ii cer personal cateva sfaturi pe care cu toate vrem sa le primim din partea cuiva de incredere.

Ador sa ma “pierd” pe blogul tau! Spune-mi, te rog, care a fost momentul in care te-ai decis sa investesti tot timpul tau in acest blog, in aceasta pasiune, si sa pui televiziunea pe locul doi?!

Iti multumesc! E foarte important pentru mine feedback-ul pe care il primesc de la cititoarele blogului si incerc mereu sa tin cont de toate mesajele si sa raspund la toate. Am pornit blogul sanziananegru.com acum un an, nestiind despre ce o sa scriu. Simteam nevoia de un loc al meu unde sa pot scrie despre ce vreau, nu m-am gandit ca o sa fie despre beauty sau fashion... doar am inceput sa scriu ce imi venea in cap atunci. Directia de beauty a luat-o mai tarziu, cand am descoperit cat de mult imi place sa-mi cheltui banii pe produse de makeup si ca postarile mele erau mai mult in directia asta. Imi place televiziunea, insa momentan la noi sunt poate doar 2-3 formate de emisiune in care ma regasesc.

Citește și:

Care sunt beneficiile cand ai un astfel de blog?

Beneficiile difera de la persoana la persoana, de perceptiile fiecaruia asupra blogului sau. Pentru mine cea mai mare satisfactie vine de la oameni, de la cei care ma urmaresc si care imi scriu ca le fac ziua mai frumoasa, ca invata ceva de la mine sau ca ii inspir cu ceva. Asta ma incarca cel mai mult si face dintr-o zi proasta, una buna. Si recunosc ca increderea in mine a crescut mult datorita blogului.

Care sunt materialele cele mai dragi si comode tie?

Cele in care scriu despre produse care imi plac la nebunie si la care imi ies bine pozele (n.r.: rade). Uneori ma chinui si o ora sa pozez un produs si tot nu reusesc sa-l pun in lumina pe care mi-o doresc. Sau sa-i dau mood-ul necesar. Am noroc cu prietena si fotografa mea, Nico Grigore, care ma ajuta cu sfaturi legate de fotografie si mai fur de la ea. Dar cred ca materialele preferate raman cele video, vlogurile, care sunt mai personale si in care pot sa fac ce vreau.

Citește și:

Asa cum au facut-o si celelalte fete, si eu am remarcat cat este de sanatos si de stralucitor parul tau. Imi pot dezvalui cinci pasi pe care trebuie sa ii parcurgem pentru a obtine un par cu care sa ne mandrim?

Multumesc! Cred ca parul sanatos este mult ajutat si din interior, de ce mancam si cum il hranim. In perioadele cand ma neglijez, simt ca parul meu nu mai arata la fel. Daca ne referim strict la ingrijire in 5 pasi, avem asa:

1. La spalare folosesc samponul si balsamul Kerastase Elixir Ultime. Sunt niste produse MIRACULOASE!


2. Il usuc cu capul in jos (doar asa reusesc sa am volum la radacina) dupa ce aplic uleiul Kerastase, tot din aceeasi gama. Acest ulei protejeaza mult firul de par de agresivitatea produsa de caldura.

3. Dupa ce e uscat, ma apuc de styling, iar secretul pentru a nu-ti arde parul este sa nu insisti prea mult cu placa/ondulatorul de par. Ele trebuie folosite corespunzator pentru ca daca pun placa pe o suvita si in timpul asta dau scroll pe newsfeed-ul din Instagram, mai mult ca sigur ca o sa raman cu 3 fire arse in cap.

Citește și:

4. Dupa styling folosesc o pudra de volum de la Bumble and Bumble pe care aplic la radacina. Iar pentru fixare folosesc fixativul de la L’Oreal- Infinium.

5. In a doua sau a treia zi de la spalare, ca sa-l reimprospatez folosesc Dry Texturizing spray, fie de la Oribe, fie de la Ouai. Si cam asta este tot ce fac pentru parul meu.


Legat de machiaj, cat timp ti-a luat sa inveti sa aplici un machiaj profesionist si cate minute/ore implica realizarea lui?

Am invatat pe parcursul anilor de la fiecare make-up artist cu care am lucrat. Nick Barna mi-a dezvaluit cele mai multe secrete si mi-a deschis "apetitul" pentru produse profesionale. Cum vedeam ceva la el, fugeam in magazin si imi luam si eu. Iar realizarea lui e in functie de machiaj, poate dura de la 15-20 min pana la 45 min maxim.

Atunci cand optezi pentru un make-up de zi, care sunt produsele pe care le ai intotdeauna in vedere?

Citește și:

O sa-ti spun care e rutina mea de acum. Dimineata aplic crema Aqualia Thermal de la Vichy. Apoi fondul de ten pe care il folosesc acum este Giorgio Armani - Luminous Silk Foundation. Dar am zile cand il mai schimb. Anticearcanul este Urban Decay - Naked Skin sau Nars - Creamy Concelear. Folosesc mereu o pudra iluminatoare de la Laura Mercier. Pentru contouring recomand paleta de la L’Oreal, este extrem de usor de folosit, iar blush-ul este de la The Balm. Rimelul Lancome - Mascara Grandiose, in timp ce pe buze folosesc Juicy Shaker-ul tot de la Lancome, imi place la nebunie!

Cum iti ingrijesti tenul?

Am noroc de o gena buna si de un ten curat si sanatos. Dar pentru ca am pielea foarte uscata, folosesc des uleiuri si serum-uri care ma ajuta sa-l mentin hidratat. Ulei de cocos sau Daily Reviving Concentrate de la Kiehls.

Vine vara, ceea ce inseamna ca vin si calatoriile. Ce nu iti lipseste din trusa de infrumusetare atunci cand pleci intr-o excursie?

Citește și:

Nu-mi lipseste absolut nimic pentru ca mereu duc cu mine mai multe produse decat ar trebui (n.r.: rade). Calatoresc des la Londra, deci trusa mea de calatorii e intodeauna pusa la punct. Indiferent unde si pe ce perioada de timp ma duc, trusa mea arata la fel. Pe langa produsele mentionate mai sus iau multe pensule, creioane, truse cu farduri de ochi, etc. Si intodeauna o sticluta mica cu ulei de cocos. Buna la orice!

Ai un ritual de pregatire al pielii pentru perioada verii?

Am grija sa ma exfoliez bine inainte sa ma expun la soare si sa ma protejez cu cele mai bune creme cu SPF. Si sa beau si mai multa apa decat de obicei.


Ai un look vestimentar impecabil. Este un stil pe care ti l-ai creat singura sau ai avut pe cineva care te-a indrumat?

Am un stil relaxat de a ma imbraca, nimic sofisticat. Nu-mi plac outfit-urile mult studiate sau fortate. Nu ma indruma nimeni, ma imbrac dupa cum ma simt in ziua respectiva. Dimineata cand plec de acasa am cel putin 3 geci aruncate pe pat, 2 tricouri si 2 perechi de pantaloni. Seara le aranjez in dulap si a doua zi o iau de la capat. Si uite asa nu e ordine niciodata (n.r.: rade).

Citește și:

Care sunt cele cinci articole vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei?

O pereche de jeans albastri sau negri. Un tricou alb. O rochie neagra. O geaca de piele. Si o pereche de pantofi stiletto.

Care este cel mai important sfat de infrumusetare pe care l-ai primit?

Nu stiu daca l-am primit, ci mai mult l-am invatat singura. Ca simplitatea conteaza cel mai mult. In orice domeniu.

Acum… este randul tau sa oferi celor care ne citesc un astfel de sfat!

Fii tu insati! Coloreaza-ti viata cum vrei tu, iesi din monotonie, iesi din multime si traieste dupa cantecul inimii tale. Cand simti ca e prea mult, opreste-te si plangi ca sa te descarci. Si ia-o de la capat, insa nu uita sa fii mai bun, mai iertator si mai darnic, zi de zi.

Sursa Foto: Nico Grigore

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.