Setari Cookie-uri

Advertorial Pe tine ce te face puternica?

Redescopera-ti sursele zilnice de inspiratie!

Toti cei care sunt fericiti aduc fericire celorlalti si nu o iau de la nimeni, fericirea se intoarce la acela care a daruit-o, spunea candva Carmen Sylva, regina poeta a Romaniei. Nu doar puterea de a naste propria fericire se afla in fiecare dintre noi, ci si puterea de a ne gasi intotdeauna motivatia in interior.

Intrinseca sau extrinseca, cele doua tipologii de motivatie nu se exclud una pe cealalta si pentru un echilibru interior, fiecare dintre aceste doua tipuri de motivatie trebuie exploatate si asumate.
Uneori, din cauza oboselii, a stresului si a presiunii din viata de zi cu zi, fiecare dintre noi traverseaza perioade in care simte ca isi pierde motivatia si dorinta de a depune eforturi noi. Un astfel de moment nu este dovada unui caracter slab, ci face parte din frumusetea fragila a fiintei umane. Tocmai in clipe in care motivatia este mai greu de gasit trebuie sa ne deschidem sufletele in fata oamenilor care ne sustin si care ne sunt alaturi, in ciuda tuturor obstacolelor. Prin urmare, astazi vom descoperi impreuna cele mai importante surse de motivatie si inspiratie din care ne putem incarca bateriile cu energie pozitiva in fiecare zi.

Tu esti propria ta sursa de inspiratie si motivatie!

Desi suntem 7 miliarde de locuitori pe suprafata pamantului, fiecare dintre noi este unic iar aceasta unicitate trebuie sa se reflecte in infatisarea si activitatile zilnice. Tocmai pentru ca esti o persoana unica, detii un set irepetabil de calitati pe care trebuie sa le folosesti si sa le imbogatesti in fiecare zi. Atunci cand te transformi in propria ta sursa de inspiratie si fericire, poti impartasi celor din jur din bogatia ta sufleteasca. Mai mult de atat, aceasta se reflecta si la exterior. Pentru a-ti mentine o stare de bine in suflet si pe chip, Vichy a creat Apa Termala Mineralizanta, o sursa naturala de inspiratie si frumusete.

Nascuta din vulcanii francezi, apa termala oferita de Vichy provine dintr-un izvor inchinat de catre romani lui Venus. Povestea apei termale Vichy a inceput acum 2600 de atunci, atunci cand picaturile de ploaie s-a infiltrat printre fisurile microscopice ale solului si au ajuns pana la adancimea de 4000 metri. De-a lungul timpului, din bogatia pamantului, apa s-a incarcat cu 15 substante si minerale esentiale pentru frumusetea tenului. Apoi intocmai ca puterea feminina care se ridica in fata fiecarei provocari a vietii, apa termala este propulsata rapid la suprafata scoartei terestre datorita temperaturii inalte si a dioxidului de carbon. Din acest moment, apa este extrasa si devine un elixir al frumusetii.

Oamenii care te iubesc te motiveaza in fiecare zi!

Un experiment clasic din psihologie iti poate arata in cel mai scurt timp care sunt cei mai importanti oameni din viata ta, acele persoane care te iubesc, pentru care ai face orice si care ar face orice la randul lor pentru tine. Nu trebuie decat sa inchizi ochii si sa iti imaginezi ca traiesti cel mai fericit moment din viata. Cine se afla langa tine in acest moment? Primele 3 persoane la care te-ai gandit sunt sursele tale principale de inspiratie si de motivatie. Pe langa acest mic experiment, Vichy iti pune la dispozitie aplicatia #YouMakeMeStronger cu ajutorul careia poti descoperi cine sunt acei 3 oameni din viata ta care te fac mai puternica in fiecare zi!

Foto prima pagina Shutterstock


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.