Setari Cookie-uri

3 sfaturi pentru machiajul perfect la birou in toamna/iarna 2016-2017

Machiajul ochilor, al buzelor si al obrajilor in tendintele de toamna si iarna 2016-2017

De la pleoape incarcate cu sclipici auriu la buze in nuante-neon, toamna/iarna 2016-2017 ne-a adus multe surprize in materie de machiaje. Dar iata ce trebuie sa stii despre cum conturezi ochii, buzele si cum au fost pictati obrajii pe catwalk.

Da, stiu ca de-abia astepti sa aplici glitter intr-un machiaj sexy, de seara, inainte de a pleca in club. Probabil ca vei alege sa-l seduci cu o gura pictata in culori intense, neon. Dar cu siguranta, nu vei putea sa mergi astfel la job. Ce e de facut? Trebuie sa-ti alegi cosmeticele de care ai nevoie, noua trusa de make-up si mai intai, sa te pui la punct cu ce machiaje poti purta la job. Cam mult timp de pierdut? Avem vesti bune: am adunat noi pentru tine 3 tendinte pe care le poti experimenta si etala cu succes la birou + tot ce ai nevoie pentru a obtine look-urile respective. Sa trecem la treaba:

foto: pexels.com

Citește și:

Cat eye: clasica tusa de “ochi de pisica” devine grafica, indrazneata pentru sezonul rece urmator. O poti aplica atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, subtil, bine conturata, bine definita. Intai foloseste o baza pentru pleoape – astfel tusul va tine toata ziua si nu se va intinde, fiind “protejat” de umezeala pielii. Nu uita de tusa de final: mascara aplicata generos, care iti defineste genele. Ii vei cuceri intr-o… clipita

Tus, 25,90 lei

Baza pentru fardul de pleoape, 12,99 lei

Mascara, 29,90 lei

Buzele inchise la culoare: ce se potriveste mai bine unui deux-piece din stofa gri? Sau minunatului tartan, atat de chic la toamna, daca nu buzele burgundy, violet inchis sau rosu saturat, spre maroniu. Pasii catre buzele bine desenate si conturate sunt urmatorii: mai intai hidrateaza-le bine cu o crema, mai ales ca ai ruj mat (n-ai vrea sa se vada pielea exfoliata, nu?); apoi aplica o baza de fond de ten – astfel va fi mult mai usor sa trasezi un contur – pe care iti recomandam sa-l faci cu un creion special, in acelasi ton cu rujul. La final, aplica cu incredere rujul (extra pont: un ruj-carioca te ajuta foarte mult). Gata!

Citește și:

Creion contur, 17,42 lei

Ruj carioca, 31,94 lei

Crema hidratanta, 109,90 lei

Fond de ten, 25,90 lei

Tenul si obrajii sezonului rece sunt in primul rand bine hidratate. Si-apoi curate, netede. Deci, aplica cu incredere un fond de ten cu efect de matifiere a pielii. Apoi foloseste un corector cu efect iluminator, pentru a accentua zona pometilor, buza superioara si arcadele. Inainte de a aplica blush-ul, aplica un praf de pudra cu efect bronzant – make-up artistii au pastrat vara si in machiajele de toamna. La final, blush-ul roz pal, trandafiriu, transparent, extrem de natural va face “bujorii” chic si numai buni de “luat la birou”.

Fond de ten, 19,90 lei

Iluminator, 29,90 lei

Pudra, 19,50 lei

Blush, 25,99 lei

foto prima pagina: korabkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.