Setari Cookie-uri

5 Masti pentru un par ca de la coafor

Masti pentru par gras, par subtire, par vopsit ca la salon

Stii senzatia aceea cand iesi pe usa coaforului si parul tau se simte curat, prospat, impecabil? Uf, si-apoi senzatia aceea total opusa pe care o resimti a doua zi, sa nu mai vorbim despre urmatoarele zile! Te uiti in oglinda si nici nu-ti vine sa crezi ca ai fost la salon, unde parul tau a fost vopsit, spalat si coafat de un profesionist.

Astazi iti propunem sa pastrezi senzatia aceea de par perfect si coafura impecabila, si la 3 zile dupa salon. Si la o saptamana sau o luna! Astazi iti prezentam cateva masti care sa aiba grija de podoaba ta capilara intre doua sedinte de infrumusetare. Asadar, iata ce sa alegi pentru buclele tale matasoase, pana cand ajungi pe mainile unui profesionist din nou. Care sigur ca te va intreba daca nu cumva “l-ai tradat” cu un alt expert, pentru ca parul tau va fi mi-nu-nat!

1. Daca ai parul uscat si agresat de folosirea frecventa a produselor de styling, ai nevoie de extra hidratare si de hranirea firului de par, precum si de stimularea foliculilor. Foloseste o masca profesionala cu ulei de argan.

Citește și:

PONT: mastile naturale cu ulei de ricin sau de masline sunt ideale pentru tine.

Masca de par cu ulei de argan pentru toate tipurile de par, 9,99 lei

2. Daca iti vopsesti parul des si asta a dus la despicarea varfurilor si la un aspect mat al firului de par ai nevoie de o masca dedicata parului vopsit, ce are si protectia UV, plina de vitamine. PONT: ai nevoie de o masca complexa ce aduna proteina din ou, vitamina A si vitamina D, ceva ulei de ricin sau de masline, pentru lipide; eventual argila si ceai, si un timp de actionare prelungit, de cel putin o ora.

Masca pentru protectia culorii, 128,5 ron

3. Daca parul tau este gras si automat tern, ba mai mult iti cade datorita secretiei active de sebum, alege un produs ce controleaza excesul de sebum. PONT: tie ti se potriveste o masca cu iaurt sau kefir, ele echilibrand pH-ul.

Masca hidratanta, 119 lei

Citește și:

4. Daca firul de par este subtire, nu are volum si elasticitate, este foarte sensibil si se rupe repede, ai nevoie de o masca usoara, care sa nu incarce si mai mult un fir de par deja firav. Alege una cu infuzie de extract de matase. PONT: mierea va face minuni in cazul tau.

Masca de par pentru par fin, 40 lei

5.Daca pleci in vacanta si o sa-ti supui parul la “tratamente” cu soare, nisip, apa sarata sau clor din piscina (sau daca ai un par greu de aranjat, uscat) ai nevoie de o masca extra-hidratanta, grasa, ce intareste foliculii si regenereaza firul de par, iar o masca reparatoare e ideala. PONT: masca naturala care ti se potriveste este cu galbenus de ou.

Masca repair, 59 lei

foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.