Schimbare de jos in sus

E placut sa te simti bine in corpul tau. Si totusi pu■ine femei reu║esc sa faca asta. Poate ca nu esti cea mai frumoasa femeie din lume, dar poti face ceva pentru a te simti bine si asta nu prin operatii complicate si riscante, ci prin dieta si printr-un stil de viata sanatos.

E plŃcut sŃ te sim■i bine in corpul tŃu. ¬i totu║i pu■ine femei reu║esc sŃ facŃ asta. Poate cŃ nu e║ti cea mai frumoasŃ femeie din lume, dar po■i face ceva pentru a te sim■i bine ║i asta nu prin opera■ii complicate ║i riscante, ci prin dieta ║i printr-un stil de via■Ń sŃnŃtos.

Schimbarea nu inseamnŃ intotdeauna ceva radical a║a cŃ iatŃ in continuare un top ce ar vrea sŃ schimbe femeile la ele ║i cum se poate face asta prin alimenta■ie.

10. SŃ incepem cu ....sfar║itul. La coada listei se aflŃ picioarele, mai exact cŃlcaiele uscate ║i crŃpate. Cauzele pot fi mersul pe jos, statul in picioare, supraponderalitatea, probleme de sŃnŃtate precum diabetul, psoriazisul sau altele, igiena inadecvatŃ, varsta, dar mai ales lipsa unor vitamine si minerale precum vitamina E, calciu, fier, zinc, acizi gra║i omega 3. Acest lucru poate fi imbunŃtŃ■it signifiant. Incepe sŃ mŃnanci cu ulei de mŃsline ║i ulei de pe║te, iar ca suplimente sunt bune: omega 3 si 6.

9. Apoi urmeazŃ zambetul ║i din■ii. Aproape un sfert din popula■ie nu este mul■umit de aspectul din■ilor ║i zambetului lor. Tutunul, cafeaua, ceaiul si bauturile carbogazoase contin anumite substante ce afecteaza culoarea dintilor. Alimente bune pentru din■i sunt produsele bogate in calciu, legumele cu frunze verzi ║i nucile. Cat despre buze, este destul de dificil sŃ imbunŃtŃ■e║ti aspectul acestora printr-o dieta, dar alimentele bogate in vitamina C ║i zinc sunt esen■iale in producerea colagenului.

8. A venit ║i randul bra■elor, mai exact a aspectului neplŃcut pe care o are pielea in spatele acestora, piele lŃsatŃ sau care seamŃnŃ cu o umflŃturŃ. Solu■ii? GŃte║te cu ulei de pe║te, iar ca suplimente nutri■ionale po■i lua multivitamine, omega 3 sau 6.

7. Mainile- ne folosim de ele zilnic. Unghiile spun multe despre o persoanŃ, dar ║i aspectul acestora poate fi schimbat in bine prin dietŃ. Petele albe de pe unghii indicŃ o deficien■Ń de zinc, a║a cŃ include in meniul tŃu nuci, ouŃ ║i carne de miel. Pentru unghii crŃpate consumŃ alimente bogate in calciu, iar pentru unghii mai puternice, care nu se rup cu u║urin■Ń sunt indicate semin■ele.

6.
Ochii - oglinda sufletului sau mai de grabŃ a stilului nostru de via■Ń. Face■i diferen■a intre ochii clari ║i odihni■i dupŃ un somn bun ║i cei ro║ii ║i ince■o║a■i dupŃ o noapte albŃ sau care au stat in fum de ■igare. Alimente bune pentru ochi sunt: morcovii, murele, fragii, pepenele etc. Usturoiul ║i vitamina B ajutŃ la reducerea ro║e■ii ochilor iar magneziul pentru ochi lumino║i.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri