Setari Cookie-uri

Schimbare de jos in sus

E placut sa te simti bine in corpul tau. Si totusi puine femei reuesc sa faca asta. Poate ca nu esti cea mai frumoasa femeie din lume, dar poti face ceva pentru a te simti bine si asta nu prin operatii complicate si riscante, ci prin dieta si printr-un stil de viata sanatos.

5. Stomacul. Balonarea - venica problem, cand ii e lumea mai drag atunci d stomacul un concert de toat frumuseea. Alimente care ajut la reducerea balonrii : suc aloe vera, ceai de secar, urzic, cicoarea. De asemenea, ar trebui reduse buturile acidulate, snacks-urile, dulciurile .a.m.d

4. Prul- accesoriul cel mai de pre. Fierul este important pentru creterea prului. Inamicii acestuia sunt ceaiul, cafeaua, ciocolata si vinul. Alimente bogate in fier sunt: stafidele, spanacul, caise, ficat de viel etc.

3. Pentru picioare sntoase i frumoase reducei alcoolul, evitai cafeaua, mancrurile bogate in grsimi sau srate. Suplimente bune pentru picioare sunt vitamina E i coenzima Q10.

2. Faa. Printre suplimentele care ajut la imbuntirea aspectului i sntii pielii noastre se numr: Zinc, omega 3 i 6 (pentru adolesceni), Aloe vera, zinc i vitamina B (20-30 ani), vitamina E, vitamina C i seleniu (30-40ani), vitamina B, vitamina C, zinc, coenzima Q10 i omega 3 (>40 ani). Alimente bune pentru piele: ou, carne de pui, uleiul de pete.

1. Multe femei sufer de celulit. Pentru prevenirea celulitei trebuie evitate snaks-urile, gustricile, ciocolata, cafeaua, buturile acidulate in exces. Alimente care ajut la eliminarea toxinelor din corp sunt cicoarea, secara, elina. De asemenea, bei mult ap, iar ca suplimente sunt cele din usturoi i ceap.

In concluzie, un stil de via sntos i cu o alimentaie adecvat pot face multe pentru corpul nostru i incetul cu incetul vom obine corpul pe care ni-l dorim. Pentru rezultate mai bune cea mai bun este consultarea unui medic nutriionist care v poate ghida paii spre reuit.


Un articol de Adina Antonie
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.