Setari Cookie-uri

Estetica de nota 10!

Tehnicile moderne de remodelare a corpului nu mai sunt chiar atat de actuale, au trecut ani buni de la practicarea acestora si nu am auzit vreodata sa se fi intamplat vreun dezastru (in conditiile in care totul s-a desfasurat in cadrul unor unitati medicale). Cu toate acestea majoritatea femeilor se tem sa recurga la astfel de practici. Vedetele insa au fost printre primele care au incercat totul pentru un corp perfect si au reusit. Sunt frumoase, invidiate de femei si dorite de atatia barbati. De ce nu am face si noi la fel? Costurile nu mai sunt atat de mari si totul este mult mai accesibil.

De aici deriva un alt avantaj: atunci cand veti lua kilograme in plus, acestea se vor depune uniform in tot corpul ci nu preferential in anumite zone. Astfel ca, daca veti dobandi cateva kilograme in plus, acestea, fiind uniform diseminate in organism, nici nu se vor observa foarte tare.

Liposuctia ajuta la cresterea increderii de sine, caci va simtiti mult mai bine avand un corp asa cum ati visat.

Cine nu poate apela la aceasta tehnica?


Persoanele ce au anumite afectiuni ca: diabet zaharat (li se inchid greu plagile si prezinta risc mare de infectie), cardiacii, cei cu boli de piele ori afectiuni vasculare in zona in care doresc liposuctia, persoanele care prezinta o infectie in corp, insuficienta renala sau hepatica etc.

Pentru a decide daca puteti suferi aceasta interventie va trebui sa stati de vorba cu medicul chirurg. Nu trebuie sa ascundeti nici o informtie fata de acesta, oricum toate datele vor fi confidentiale. Trebui sa spuneti, daca este cazul, toate medicamentele pe care le luati in prezent ori le-ati luat in ultimele saptamani.

Care sunt riscurile acestei operatii?


Cum nu exista sistem perfect, orice actiune are riscurile ei. Liposuctia se considera ca este o metoda sigura in masura in care se realizeaza in institutii medicale si pacientii au fost atent selectionati.

Se enumera printre riscuri acela al inflamatiei si deformarii zonei in care s-a intervenit chirurgical. Daca tehnica a fost corect efectuata, acest lucru nu se va intampla caci chirurgul isi ia urmatoarele masuri in aceasta privinta: se administreaza pacientului inaintea operatiei cu o jumatate de ora o doza de antibiotice cu spectru larg, in plaga se monteaza pentru 1-2 zile un tub de dren care va elibera in continuu plaga de lichide si, mai mult, acestea sunt colectate in pungute speciale unde se vede daca exista un continut sanguinolent ori purulent. In acest fel este posibila depistarea precoce a oricarei complicatii. Postoperator pacientul este tratat cu antibiotice si plaga este spalata si repansata zilnic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.