Setari Cookie-uri

Estetica de nota 10!

Tehnicile moderne de remodelare a corpului nu mai sunt chiar atat de actuale, au trecut ani buni de la practicarea acestora si nu am auzit vreodata sa se fi intamplat vreun dezastru (in conditiile in care totul s-a desfasurat in cadrul unor unitati medicale). Cu toate acestea majoritatea femeilor se tem sa recurga la astfel de practici. Vedetele insa au fost printre primele care au incercat totul pentru un corp perfect si au reusit. Sunt frumoase, invidiate de femei si dorite de atatia barbati. De ce nu am face si noi la fel? Costurile nu mai sunt atat de mari si totul este mult mai accesibil.

Vindecarea este un proces gradat, pacientul isi revine complet in decurs de cateva saptamani, timp in care nu trebuie sa faca efort fizic intens. Inca din primele zile dupa operatie este pus sa mearga, durerea dispare in cateva zile, singurul inconvenient care dureaza ceva mai mult il reprezinta bandajul elastic ce trebuie purtat. Pentru unele zone ale corpului acest bandaj este oarecum inestetic, spre exemplu in zona gatului ori vara pe glezne etc.

Ceea ce trebuie sa retineti este ca minunatele rezultate ale acestei interventii sunt pe viata, astfel ca nu va ramane decat sa va tonifiati organismul prin exercitii fizice si o dieta adecvata, caci aveti toate conditiile sa va mentineti silueta.

Am selectat mai jos cateva clinici de chirurgie plastica la care puteti apela:

https://www.proestetica.ro/index.php?do=practicamedicala.9

https://www.clinicaestet.ro/

https://www.operatiiestetice.ro/

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.