Frumusetea reprezinta esenta feminitatii insa ca orice esenta ea isi poate pierde intensitatea daca nu este improspatata. Toate femeile isi doresc sa fie frumoase si barbatii isi doresc alaturi o femeie frumoasa si cocheta

Clinica SlimArt iti propune in acest scop un program complet prin care iti vei redobandi fragezimea pielii, afectata puternic de alimentatia saraca in vitamine din timpul iernii, tenul tau isi va recapata stralucirea si intregul corp se va bucura de rasfatul unor tratamente profesionale si eficiente prin care vei reusi sa scapi de paguboasa celulita care ne da tuturor batai de cap, de kilogramele in plus dar si de stresul cotidian.

Mai mult, clinica SlimArt are acum o promotie speciala numai pentru cititoarele Kudika. Suna acum la Slimart (021/311.87.34, 0726/65.63.96), spune codul de promotie Kudika 123 si vei beneficia de 2 sedinte gratuite la orice abonament de remodelare corporala achizitionat in perioada 21 martie-30 aprilie 2008.

Remodelare Corporala

Este in firea femeii sa fie in permanenta nemultumita de cate un aspect al fizicului ei. Aceste nemultumiri pot sa devina insa productive daca luam masuri. Asa s-a inventat progresul. Serviciile de remodelare corporala de la SlimArt reprezinta o solutie inteligenta la toate eventualele nemultumiri care ne macina.

Remodelarea corporala include programe bine definite si sustinute de tehnologie avansata, care se refera la:

Slabire prin: Termocuverta (un procedeu de impachetare cu creme termoreductoare), Tunelul Mobil Futura (aparat care actioneaza prin intermediul razelor infrarosii in profunzimea pielii) sau Platforma Infrared Galaxy.

Tonifiere prin: Electrostimulare (o metoda de fitness pasiv ce lucreaza muschii fara niciun efort din partea noastra), Terapie prin ultrasunete (o terapie non-invaziva, bazata pe stimuli sonori care are efect identic cu cel al unei diete) si Termoshock (un aparat care functioneaza pe principiul alternantei cald-rece, cu efecte vizibile si rapide)

Detoxifierea, procedura absolut necesara in trecerea de la sezonul rece la cel cald se realizeaza prin: PresoSlim (aparat a carui principala functie este aceea de accelerarea a circulatiei venoase si limfatice, fara durere si cu rezultate remarcabile) si Reflexoterapie (sistem foarte vechi de masare a mainilor si a picioarelor bazata pe detectarea si corectarea unor dezechilibre ale organismului).

Tratamente Anticelulitice

De cate ori te-ai apucat de gimnastica pentru a renunta dupa numai o saptamana? Ai folosit cu sfintenie creme o scurta perioada si apoi ti-ai dat seama ca timpul nu iti permite sa te tratezi acasa? Nu-i nimic, SlimArt iti ofera doua dintre cele mai bune solutii pentru a scapa de “aspectul de coaja de portocala” la tarife extrem de avantajoase. Pentru ca frumusetea este un avantaj feminin de care trebuie trebuie sa ne ingrijim pentru a nu-l pierde.

Masajul Anticelulitic: actioneaza direct asupra straturilor superficiale ale epidermei, stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si activeaza circulatia sangelui.

Vaccum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului, reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte.
Masaje

SlimArt iti propune si un alt gen de masaje, avand in vedere ca scopul initial al masajului a fost acela de a relaxa, a destinde si a ne permite sa evadam pentru scurt timp din stresul cotidian.

Masaj cu pietre calde sau terapia geotermala: reprezinta un adevarat rasfat (binemeritat am adauga) si una din cele mai mari noutati in materie de tratamente si masaj antistres. Este potrivit si pentru starile de anxietate, insomnii, accelereaza circulatia sangelui si metabolismul celular, fiind eficient si pentru probleme ale spatelui sau dureri musculare.

Masaj de relaxare: un masaj general al corpului care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari de bine general.

Epilare definitiva

Ce femeie nu si-ar dori sa scape de parul nedorit odata pentru totdeauna? Uneori visele chiar pot sa devina realitate. SlimArt va ofera metoda de epilare progresiva definitiva prin tehnica IPL. Bun, niciun vis nu se implineste peste noapte, batand din palme. Trebuie sa depunem si putin efort pentru realizarea lui.

Insa rezultatele sunt 100% satisfacatoare: veti reusi sa scapati de problema epilarii, de programarile frecvente la salon si nu va mai trebui sa asteptati pana cand veti putea sa purtati fustite din cauza ca parul nu a crescut suficient pentru ca ceara sa il indeparteze. Si nu veti simti durere!

IPL este o tehnologie noua care se bazeaza pe emiterea de lumina pulsata de intensitati diferite. In general sunt necesare intre 6 si 10 sedinte pentru a elimina pana la 80% din firele de par, sedinte care vor fi efectuate la un interval de 5-8 saptamani, in functie de zona epilata dar si de la o persoana la alta.

Tratarea acneei cu IPL

Acneea inca va da dureri de cap? Ati incercat toate tratamentele posibile si tot nu ati reusit sa scapati de aceasta problema? Inseamna ca nu ati incercat inca tehnica IPL.

Acum este momentul sa va faceti o programare la clinica SlimArt, mai ales ca pe timpul iernii secretia glandulara sebacee redusa impiedica eliminarea toxinelor si problema este si mai grava acum cand tenul nostru trebuie sa straluceasca. Si nu din cauza excesului de sebum, cu siguranta!

Studiile au demonstrat ca tehnica IPL este una sigura si eficienta in tratarea acneei, avand aprobare din partea FDA in acest sens.

Reintinerirea pielii cu IPL

Odata cu trecerea timpului, pielea suporta din ce in ce mai multe agresiuni, cu efecte ce se insumeaza si au ca rezultat o piele lipsita de elsticitate si luminozitate. Fondul de ten si pudra? Nu credem, oglinda nu se lasa pacalita. Raspunsul corect este: IPL!

Cu ajutorul acestei tehnici avansate se produce o incalzire a fibrelor de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca noi fibre. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Rezultatul este o micsorare a ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Alte Tratamente cu Ajutorul Luminii Intens Pulsate

Tratarea leziunilor vasculare- trecerea de la sezonul rece la cel cald face ca sangele din straturile profunde ale pielii sa ajunga la suprafata si sa provoace dilatarea brusca a vaselor capilare. Daca vasele sunt mai fragile raman dilatate si astfel poate sa apar cuperoza. Aceste probleme se trateaza ideal cu tehnica IPL.

Tratarea leziunilor pigmentare care apar in urma expunerii la soare si a pistruilor care se accentueza vara.

Poti vizita sau suna la Clinica Slimart:

Adresa:

Piata Lahovari, nr.5A, sector 1, Bucuresti

Telefoane:

021/311.87.34
0726/65.63.96
  • Kudika

    Cât de des ar trebui să îți speli părul?

  • Kudika

    4 schimbări pe care merită să le faci în viața ta după vârsta de 30...

  • Kudika

    Top 3 zodii protejate de Dumnezeu în toamna 2023. Nimeni și nimic...

  • Kudika

    Pe 1 decembrie Mercur intră în Capricorn. Ghidarea îngerilor pentru...

  • Kudika

    Sfatul Universului pentru zodia ta cât timp Mercur este retrograd....

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...