Setari Cookie-uri

(P)Pregateste-ti trupul pentru vara

Frumusetea reprezinta esenta feminitatii insa ca orice esenta ea isi poate pierde intensitatea daca nu este improspatata. Toate femeile isi doresc sa fie frumoase si barbatii isi doresc alaturi o femeie frumoasa si cocheta

Remodelare Corporala

Este in firea femeii sa fie in permanenta nemultumita de cate un aspect al fizicului ei. Aceste nemultumiri pot sa devina insa productive daca luam masuri. Asa s-a inventat progresul. Serviciile de remodelare corporala de la SlimArt reprezinta o solutie inteligenta la toate eventualele nemultumiri care ne macina.

Remodelarea corporala include programe bine definite si sustinute de tehnologie avansata, care se refera la:

Slabire prin: Termocuverta (un procedeu de impachetare cu creme termoreductoare), Tunelul Mobil Futura (aparat care actioneaza prin intermediul razelor infrarosii in profunzimea pielii) sau Platforma Infrared Galaxy.

Tonifiere prin: Electrostimulare (o metoda de fitness pasiv ce lucreaza muschii fara niciun efort din partea noastra), Terapie prin ultrasunete (o terapie non-invaziva, bazata pe stimuli sonori care are efect identic cu cel al unei diete) si Termoshock (un aparat care functioneaza pe principiul alternantei cald-rece, cu efecte vizibile si rapide)
Kudika
21 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.