Setari Cookie-uri

Ingrijirea picioarelor

Deunazi am scris un articol despre cum sa ne ingrijim in care am incercat sa impartasesc cu cititoarele acestui site cateva din secretele mele de ingrijire. Cineva mi-a atras atentia asupra picioarelor

Se poate aplica si ulei de corp pe pielea uda si se maseaza pana cand aceasta emulsie intra in piele.
Si desi nu vrem sa recunoastem, aceasta problema este o consecinta a faptului ca nu bem minim 2 l de apa zilnic si a faptului ca nu mancam sanatos .

Piciorul

Acesta poate reprezenta cheia succesului pentru unele femei. Reprezinta un punct sexy, care prin frumusetea lui ofera armonie intregului corp si care atrage privirile barbatilor.

Pentru a ne mentine picioarele frumoase trebuie sa avem grija si ce incaltam. Tocurile inalte nu sunt recomandate pentru a fi purtate tot timpul (desi intalnim zi de zi fete care se chinuiesc sa stea pe niste tocuri de 12 cm o zi intreaga)!!

Pentru a preveni umflarea picioarelor pe timpul zilei, exista si ciorapi medicinali pe care ii putem gasi si in farmacii care fac o compresie gradata la nivelul gleznei, astfel ca sangele sa poata circula si sa nu ramana in laba piciorului(de unde si umflarea picioarelor).

Genunchii ca si coatele sunt zone care, de regula, nu au grasime. Zone care se deshidrateaza foarte repede si carora de asemenea trebuie sa le acordam mare atentie hranindu-le cu creme.


Ca o concluzie:

Incercati sa consumati cat mai multe fructe si legume , iar vara in special caise…
Desi suntem tentati sa consumam fructe aduse din import, fructele autohtone, de sezon cumparate din piata sunt cele mai sanatoase si bogate in vitamine.
Nu uitati ca toate afectiunile si neplacerile pe care le resimte organismul sunt de fapt rezultatul a ceea ce noi ii oferim prin hrana si mod de viata.
Sper sa va fie de folos putinele informatii oferite in acest articol.

Sa ramaneti frumoase!

Cu drag,

Favorite

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.