Setari Cookie-uri

Tehnologie vs natural

Traim in secolul vitezei, secolul in care timpul liber a devenit un lux tot mai greu de dobandit si pentru care, din pacate, nu putem face credit la banca. Pentru tot mai multe femei, a devenit mai usor sa mearga la un salon cosmetic

picioare Traim in secolul vitezei, secolul in care timpul liber a devenit un lux tot mai greu de dobandit si pentru care, din pacate, nu putem face credit la banca. Pentru tot mai multe femei, a devenit mai usor sa mearga la un salon cosmetic pentru a se rasfata cu anumite tratamente, care pana odinioara, erau realizate in intimitatea propriului camin.

In continuare va vom prezenta avantajele si dezavantajele tratamentelor de care beneficiem in saloanele sofisticate si pentru care platim o caruta de bani, dar care nu dau intotdeauna rezultatele promise.
Despre epilarea definitiva am vorbit zilele trecute, foarte putine dintre voi fiind beneficiarele unui asemenea tratament. Din cauza pretului piperat si a rezultatelor slabe pe care le prezinta pe termen indelungat, epilarea definitiva nu reprezinta o varianta optima pentru multe dintre noi. Desi tehnica se considera a fi revolutionara, femeile prefera sa se limiteze la variantele clasice de epilat cu ceara fierbinte sau cu lama de ras.
Prima runda tehnologie versus natural: 0-1

argila Acneea este cosmarul adolescentilor, dar exista si persoane care nu reusesc sa scape de cosuri nici dupa ce trec de perioada critica a pubertatii. Impactul psihologic este destul de mare, producand, in cele mai multe cazuri, probleme de integrare sociala.

In aceste situatii in care tinerii se confrunta cu acnee juvenila rebela, tratamentele naturiste s-au dovedit a fi prea putin eficiente, reusind sa stopeze evolutia cosurilor doar pentru o scurta perioada de timp. Din farmaciile Plafar, puteti cumpara sapunuri cu Zinc si concentat foarte scazut de acid sulfuric, creme si lotiuni pe baza de plante care va vor usca inesteticele probleme.

Daca doriti sa tratati problema corespunzator, de la interior catre exterior, urmati un tratament pe baza de argila care da rezultate vizibile.
Cura consta in consumarea in fiecare dimineata a unui pahar de apa in care s-a dizolvat o lingurita de praf de argila. Tratamentul se tine timp de 6 luni, 21 de zile pe luna. In acelasi timp, in fiecare seara, se aplica pe zona cu probleme o mixtura din praf de argila si tinctura de propolis, care se tine pe fata 10-15 minute, dupa care se clateste cu apa calduta. La sfarsit, rasfatati-va tenul cu o crema speciala pentru ten acneic/gras.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.