Setari Cookie-uri

Tehnologie vs natural

Traim in secolul vitezei, secolul in care timpul liber a devenit un lux tot mai greu de dobandit si pentru care, din pacate, nu putem face credit la banca. Pentru tot mai multe femei, a devenit mai usor sa mearga la un salon cosmetic

In cazul in care problemele voastre nu pot fi rezolvate cu ajutorul tratamentelor naturiste, cea mai buna solutie o reprezinta medicul dermatolog. Acesta va studia problemele voastre si va elabora un tratament care va face problema cosurilor uitata in cel mai scurt timp posibil.
Printre tratamentele recomandate de acestia se numara: anticonceptionalele, antibioticele si tratamentele cu IPL (lumina intens pulsata). Desi aceste solutii sunt destul de costisitoare si se intind pe o perioada indelungata de timp, veti constata ca merita toti banii. Dupa ce veti scapa definitiv de cosuri, veti fi o noua persoana, mai sigura si mai puternica ca niciodata.
A doua runda tehnologie versus natural: 1-1

botox Ridurile sunt un subiect delicat pentru toate femeile, indiferent de varsta pe care o au. Daca va uitati atent in jurul vostru, veti observa ca pana si chipurile fetelor de 18 ani sunt brazdate de dungulite fine. Exista femei care nu se pot impaca cu ideea ca semnele maturitatii isi fac aparitia pe chipul lor, odinioara fara cusur. In astfel de momente, femeile apeleaza la botox sau chirurgia plastica pentru a-si pastra tineretea intacta pentru o perioada cat mai indelungata.

In goana lor disperata dupa o tinerete fara batranete, doamnele ajung sa abuzeze de efectul de intindere a pielii pe care il are botoxul, iar intr-un timp relative scurt, ajung sa isi piarda expresiile fetei. Cel mai bun exemplu il reprezinta Nicole Kidman, care a ajuns sa aiba un chip care nu mai poate transmite nicio emotie.
Click aici pentru poza

Daca peste chipul vostru, Mama Natura intarzie sa isi lase amprenta, dar doriti sa fiti pregatite sa o intampinati cum se cuvine, apelati, din timp, la cremele antiriduri care dau rezultate foarte bune. De asemenea, un stil de viata sanatos, fara nopti pierdute in cluburi imbacsite de fum, si o alimentatie corespunzatoare intarzie aparitia ridurilor.
A treia runda tehnologie versus natural: 1-2
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.