Setari Cookie-uri

Tehnologie vs natural

Traim in secolul vitezei, secolul in care timpul liber a devenit un lux tot mai greu de dobandit si pentru care, din pacate, nu putem face credit la banca. Pentru tot mai multe femei, a devenit mai usor sa mearga la un salon cosmetic

celulita Cate saloane de frumusete nu promit marea cu sarea cand vine vorba de tratarea celulitei? Sloganuri de genul “ Scapa de celulita in 5 sedinte” ne-au atras atentia tuturor, de cele mai multe ori fiind doar o pacaleala care nu a reusit decat sa ne usureze portofelele de cateva milioane.
Cel mai bun remediu pentru a scapa de celulita il reprezinta sedintele saptamanale la sala de sport, vizitele la bazinul de inot si alimentatia sanatoasa fara grasimi si dulciuri.
Masajele anticelulitice dau, intr-adevar, rezultate foarte bune doar daca sunt imbinate cu o dieta corespunzatoare si mult sport.
A patra runda tehnologie versus natural: 1-3

Nu exista femeie care sa nu fi pasit intr-un salon pentru a beneficia de un tratament cosmetic. As vrea, insa, sa fiti sincere si sa recunoasteti cate dintre voi ati plecat si multumite de rezultat. Eu nu ma numar printre cele satisfacute, dar poate de vina este si salonul de cartier in care am ales sa merg.
Indiferent ca salonul este de cartier sau de lux, cel mai important factor in obtinerea unui tratament eficient il reprezinta cosmeticiana. In cazul in care experienta acesteia este minima, nu va asteptati sa plecati cu un ten de bebelus. Chiar daca este veche in meserie, asta nu este o garantie ca tu vei pleca multumita de serviciile acesteia. Pentru a nu avea parte de surprize neplacute, cere prietenele sa te ajute si sa iti recomande pe cinva de incredere.

masti naturale Tehnologia a evoluat mult, iar saloanele se intrec in oferte de tratamente cosmetice, care de care mai sofisticate ca cele pe baza de caviar, chocoterapie pentru ten, tratamente pentru ochi obositi, etc.
Daca nu va permiteti un astfel de tratament, fie aplicati acasa masti naturale realizate din legume sau fructe (comprese de musetele sau rondele de castraveti pentru ochi inflamati, miere de albine cu lamaie pentru tenul iritat, ridichii negre pentru ten acneic/gras, etc) fie urmati un tratament usor excentric cu lipitori. Nu este vorba de lipitorile de mlastina, ci de unele antrenate medical.(acest tratament este eficient pentru diferite afectiuni ale coloanei, varicelor, hemoroizi, otite si migrene)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.