Setari Cookie-uri

26 tips 4 lips

Zambetul este arma secreta a oricarui om. Este cel care topeste inimi, castiga prietenii si deschide usi. Este cel mai usor de dat si de multe ori este destul de greu de primit.

Zambetul este arma secreta a oricarui om. Este cel care topeste inimi, castiga prietenii si deschide usi. Este cel mai usor de dat si de multe ori este destul de greu de primit.

Zambetul este o armonie perfecta intre „soft” (sinceritatea, autenticitatea zambetului) si componenta de „hard” (buzele si dintii). Este primul pas catre atractie.

Se spune ca un zambet sincer automat ofera o vedere la dantura, insa de multe ori avem varii retineri in a zambi cu toti dintii sau preferam sa schitam un zambet fugar, timid sau de complezenta. Indiferent de cum alegem sa zambim, buzele noastre trebuie sa fie impecabile, fie pentru a putea fermeca interlocutorul in cazul unei discutii, sau pentru a ne seduce partenerul de sarut.

Am cules 26 de trucuri pentru buze atragatoare, din care putem invata atat chestiuni legate de ingrijire, cat si pasii unui machiaj perfect.

1. Exfolierea speciala:Pielea buzelor este mai sensibila decat cea a fetei, asa ca pentru inlaturarea celulelor moarte se recomanda fie frecarea lor cu o periuta de dinti uscata o data pe saptamana, fie un gomaj usor cu tratamente pe baza de acid salicilic.

2. Hidrateaza-le cu un balsam. Ai grija totusi ca acesta sa nu aiba o aroma placuta caci altfel vei fi tentata sa-ti lingi buzele, ceea ce va dauna. Totodata, pentru buze care sangereaza, foloseste un unguent antibacterial.

3. Baza machiajului buzelor. Pentru un efect prelungit de culoare, aplica inainte rujului fond de ten sau pudra. Nu proceda astfel insa cand aplici gloss, deoarece baza distruge culoarea luciului.

4. Alege un ruj delicat. Evita rujurile cu o actiune agresiva asupra buzelor, care sapa in santurile acestora cauzand sangerari.

5. Conturul inestetic. Pentru a evita aspectul de inel in jurul gurii odata cu estomparea rujului, aplica conturul si in interiorul buzei inainte de ruj.

6. Efectul de volum se realizeaza cu un machiaj gradual al buzelor, de la o nuanta mai deschisa in interior la un ton din ce in ce mai inchis spre margini.

7. Estompeaza culorile prea tari. Daca ti se pare ca ai ales o culoare prea stridenta pentru buzele tale, asteapta cateva minute si strange apoi intre buze un servetel care sa te scape de surplusul de ruj si sa-ti ofere o culoare potrivita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.