Setari Cookie-uri

26 tips 4 lips

Zambetul este arma secreta a oricarui om. Este cel care topeste inimi, castiga prietenii si deschide usi. Este cel mai usor de dat si de multe ori este destul de greu de primit.

21. Echilibreaza-ti buzele. Este considerata inestetica buza superioara care atarna peste cea inferioara, cand ar trebui sa fie usor mai mica decat buza de jos.

22. Mentine-ti liniile buzelor. In cazul augmentarii, liniile verticale existente pe orice buze si care dau buzelor un aspect natural dispar, cauzand un efect artificial. Ia aminte de acest lucru in cazul in care optezi pentru o interventie asupra buzelor.

23. Scapa de vechituri. Rujul care miroase ciudat, capata un gust de ceara sau nu se mai aplica ca la inceput poate dauna buzelor tale asa ca recomandabil este sa-l schimbi cu ceva nou.

24. Echilibreaza machiajul buzelor cu cel al ochiilor. Daca optezi pentru un machiaj dramatic la ochi, alege o nuanta naturala.

25. Pentru un efect de marire, alege conturul si rujul in nuante apropiate si deschise. Pentru a micsora gura, mergi la sigur cu o nuanta mai inchisa. Daca insa vrei o gura mai deschisa, pune accent pe colturile buzelor.

26. Alege nuanta ideala in functie de ten :

- tenul alb: piersica, maro deschis sau chiar rosu dramatic
- tenul masliniu : maro dechis cu nuante de auriu sau rosu-maroniu
- pentru tenul inchis: rosul inchis cu nuante albastre sau purpurii ; evita rozul sau portocaliul

Acum, cucereste-i pe cei din jur cu niste buze senzuale care exprima mai mult decat 1000 de cuvinte !

Un articol de Diana Serpoianu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.