Setari Cookie-uri

26 tips 4 lips

Zambetul este arma secreta a oricarui om. Este cel care topeste inimi, castiga prietenii si deschide usi. Este cel mai usor de dat si de multe ori este destul de greu de primit.

8. Tine rujul la locul lui! Odata aplicat, rujul sau gloss-ul are tendinta de a curge spre colturile gurii. Acest fenomen poate fi oprit prin aplicarea uei baze sau a unui contur in respectivele zone.

9. Foloseste o pensula speciala, dar nu uita s-o cureti frecvent deoarece pensulele de machiaj, ca si aplicatoarele sau bureteii reprezinta un mediu propice pentru bacterii.

10. Foloseste mai rar gloss-urile cu sclipici. Un gloss perfect nu se simte pe buze, iar luciul cu diverse particule iti va da o senzatie incomfortabila ce nu va putea fi tolerata mult timp de buzele tale.

11. Alege-ti nuanta TA! Ignora ultimul ton in voga si fa abstractie de buzele celebre. Vei fi pusa in valoare doar de culoarea potrivita fizionomiei tale.

12. Criterii de selectie. Acestea sunt: textura si senzatia oferita, in nici un caz firma sau pretul. Un ruj de 50 RON nu poate fi considerat inferior unuia de 100RON.

13. Machiajul buzelor ar trebui sa dea o forma rotunda acestora, pentru un efect natural si senzual.

14. Ascute bine conturul inainte de aplicare pentru o linie perfecta.

15. Incepe conturarea buzelor cu colturile de sus (in forma de V) si apoi continua cu restul gurii.

16. Raceste conturul cu 30 de min inainte de aplicare pentru mai multa eficienta.

17. Foloseste un balsam sau ruj cu SPF pentru a evita actiunea agresiva a razelor UV.

18. Pentru ingrijirea buzelor apeleaza cu incredere la aloe vera sau plimba-ti o felie de castravete proaspat peste buze.

19. Ai grija la linia alba. Dr. Hema Sundaram iti recomanda in cazul in care alegi o interventie de augmentare sa-ti pastrezi linia alba din jurul buzei pentru un aspect natural.

20. Respecta-le dispunerea de volum. Intotdeauna o buza naturala este mai plina in interior si devine gradual mai subtire spre exterior.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.