Setari Cookie-uri

Tendintele in coafura

In timp ce tendintele in machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009 se intorc catre clasic si purtabil, coafurile propun, ca si tinutele vestimentare, directii contrastante.

• Nuantele de ciocolata si sofran (galben portocaliu) se alatura castaniului sau tonurilor puternice de rosu. Blodul iese din anonimat prin adaugarea unor tonuri calde de caramel.
• Culoarea va fi pusa mai bine in valoare cu ajutorul buclelor mari, realizate cu bigudiuri calde sau ondulatorul, precum si prin folosirea, in timpul coafarii, a unui produs special pentru luciu.

Designeri in prezentarile carora a aparut aceasta tendinta: Gucci, Miss Sixty, Missoni, Ferragamo si D&G

Texturi stralucitoare

• Aceasta tendinta creaza o combinatie interesanta intre un stil nepretentios, cotidian, cu unul sofisticat si stralucitor, prin alaturarea unei zone in care parul este puternic texturat cu o zona coafata neted;

• Acest rezultat se obtine, intr-o prima varianta, prin taparea parului in jurul crestetului. Se creeaza un efect prin care lumina este „captata” in jurul capului, intr-un efect de halou.

• Stilul se mai poate realiza lasand parul in coada de cal, nefinisat, doar tapat, pentru a crea o textura cu volum si o coafura avangardista, cu multa miscare.

• Pentru realizarea acestei tendinte este esential ca parul sa fie extrem de sanatos, atat pentru a rezista socului mecanic produs de tapare, dar si pentru a-si mentine aspectul stralucitor. Tendinta prezentata in colectiile: Ossie Clark, Philosophy, Nicole Farhi, Fendi si Asprey


Material realizat in colaborare cu Razvan Andrei, stilist Wella Professionals, consultant P&G Beauty

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.