Setari Cookie-uri

Tratament de toamna

Incepand cu luna octombrie, pielea ta are nevoie de o ingrijire speciala, perfect adaptata noilor conditii de mediu – temperaturi scazute, vant puternic si umezeala. Toti acesti factori externi, asociati cu trecerile bruste de la frigul de afara la aerul inchis din birou, reprezinta agresiuni pentru tenul tau si pot duce chiar la imbatranirea prematura a acestuia.

In timp ce lasi masca sa patrunda in piele si sa o infuzeze cu substante hranitoare, este preferabil sa te relaxezi, pentru a lasa muschii faciali sa se detensioneze, tenul fiind astfel mai receptiv la tratamentul cosmetic si principiile active naturale ale acestuia. Poti sa aprinzi lumanari parfumate, sa asculti muzica ambientala sau, pur si simplu, sa stai intinsa cateva momente. Relaxarea este un factor cheie pentru a incheia cu placere un tratament facial reusit.

Dupa 20 de minute, cu un prosop inmuiat in apa calda, indeparteaza masca, apoi clateste-te cu apa calduta.

In urma unui astfel de tratament nutritiv, tenul tau va avea acea stralucire speciala pe care ne-o dorim toate si, daca il vei repeta regulat, va fi protejat si radios pe tot parcursul toamnei.

Cu siguranta, rutina zilnica de ingrijire a pielii este de asemenea o carte importanta ce trebuie jucata in cursa pentru o frumusete fara cusur, insa tratamentele cosmetice de buna calitate si aplicate constant pot aduce beneficii pentru care simplul ritual demachiere-tonifiere-hidratare nu este suficient.

Rezultatele pozitive ale unei astfel de terapii naturale, precum cea propusa in acest articol, includ o piele curata, stralucitoare, ferma si hidratata, dar si relaxarea trupului, mintii si spiritului.

Un articol de Raluca Mateescu


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.