Setari Cookie-uri

10+1 remedii pentru cearcane

Cu totii avem nopti nedormite, fie datorita muncii, fie datorita distractiei, iar in timp somnul pierdut isi spune cuvantul. Efectul lipsei de odihna se vede cel mai bine in zona ochilor. Pe langa vestitele cearcane, ce uneori tind sa devina aproape o trasatura caracteristica a fetei, mai apare si roseata, sau impresia de ochi umflati si de oboseala. Ochii umflati si obositi sunt inestetici iar de multe ori machiajul nu poate ajuta atat cat am vrea.

Remedii naturiste de moment: Tratament cu capsuni racite
Acest tratament e ideal vara cand capsunile crescute in conditii naturale se gasesc cu usurinta. Toate legumele si fructele crescute in conditii naturale sunt mai hranitoare si mai eficiente in tratamente decat cele crescute in mediu artificial, sau cu ajutorul ingrasamintelor.
Pe langa faptul ca reduc pungile de sub ochi aducandu-i pe acestia la forma normala, capsunile sunt bogate in substante ce iti vor face pielea sa para mai supla si mai tanara. Pentru a trata ochii umflati si pentru a-i face sa para mai odihniti, taie cateva capsuni racite in prealabil in felii. Pune feliile pe ochi si inlocuieste-le cand se incalzesc. Dupa aproximativ 10 minute spala-ti tenul si aplica o crema hidratanta masand usor zona ochilor.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.