Setari Cookie-uri

Ghidul sanilor tai

Mici sau mari, fermi sau lasati, sub forma de mar sau de para, sanii sunt in primul rand una dintre cele mai sensibile zone ale corpului feminin, astfel incat necesita o ingrijire deosebita pentru a-si mentine sau recapata frumusetea, tonusul si sanatatea. Daca esti nemultumita de sanii tai, gandeste-te de doua ori inainte de a apela la chirurgia estetica si incearca mai degraba sa aplici sfaturile din ghidul Kudika pentru sani frumosi in mod natural!

Mici sau mari, fermi sau lasati, sub forma de mar sau de para, sanii sunt in primul rand una dintre cele mai sensibile zone ale corpului feminin, astfel incat necesita o ingrijire deosebita pentru a-si mentine sau recapata frumusetea, tonusul si sanatatea. Daca esti nemultumita de sanii tai, gandeste-te de doua ori inainte de a apela la chirurgia estetica – si incearca mai degraba sa aplici sfaturile din ghidul Kudika pentru sani frumosi in mod natural!

Primul pas pentru a avea sani frumosi si sanatosi este sa-ti alegi sutienul potrivit. Daca iti incap doua degete pe sub banda de sub sani sau pe sub bretele, inseamna ca sutienul este prea mare si nu iti va sustine sanii intr-un mod optim. Daca iti raman pe piele semne de la sutien, iar sanii nu iti incap perfect in cupe, inseamna ca sutienul este prea mic – caz in care muschii vor fi supra-tensionati, iar pielea de pe sani nu se va putea oxigena normal. Ai grija si la calitatea materialului din care este facut sutienul! Cele mai indicate materiale, chiar si pentru pielea hipersensibila sau chiar alergica sunt bumbacul si microfibra. In cazul bumbacului, insa, exista un dezavantaj si anume faptul ca, uneori chiar dupa cateva zile de la cumparare, se lasa si isi pierde puterea de a sustine optim sanii.

Evita materialele rigide si sintetice, pentru ca vor impiedica respiratia pielii si, in plus, te poti pricopsi cu o alergie!

In al doilea rand, uita de tratamentele si pastilele miraculoase ce promit ca iti vor aduce sanii de la cupa A la cupa D! Din pacate, niciun astfel de tratament nu va da rezultate, ci doar iti vei incarca inutil metabolismul cu ingrediente sintetice care nu te vor ajuta cu nimic… si nici nu iti vor mari sanii. Singurul lucru care chiar functioneaza, pe langa chirurgia estetica (ce poate avea efecte secundare nedorite, dupa cum stii si tu), este sutienul - push-up sau cu pernute de silicon. Un sutien cu efect de lifting iti va face decolteul sa arate mai plin intr-o rochie de seara sau un top pentru club, iar pernutele de silicon subtil inserate in sutien vor mari vizual sanii – insa nu exagera cu pernutele de silicon sau bureteii, doar nu vrei ca tipul proaspat “achizitionat” sa aiba o surpriza ce-l va...dezumfla!

Daca, din contra, ai sanii prea mari si vrei sa ii faci sa para mai mici, cauta un sutien cu efect de minimizare. De cele mai multe ori, sutienul de tip minimizer micsoreaza vizual sanii cu aproximativ o marime, insa ai grija ca materialul din care este fabricat sutienul sa fie de buna calitate, deoarece altfel poti avea mai mult de pierdut decat de castigat! Culorile inchise in zona bustului pot ajuta si ele la o micsorare estetica a sanilor; de asemenea, evita sa porti decolteuri – poti atrage atentia asupra gatului, cu un ajutorul unui colier opulent, asupra picioarelor sau mainilor, tot prin diferite accesorii si culori deschise.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.