Setari Cookie-uri

Ghidul sanilor tai

Mici sau mari, fermi sau lasati, sub forma de mar sau de para, sanii sunt in primul rand una dintre cele mai sensibile zone ale corpului feminin, astfel incat necesita o ingrijire deosebita pentru a-si mentine sau recapata frumusetea, tonusul si sanatatea. Daca esti nemultumita de sanii tai, gandeste-te de doua ori inainte de a apela la chirurgia estetica si incearca mai degraba sa aplici sfaturile din ghidul Kudika pentru sani frumosi in mod natural!

Acum, lasand la o parte efectele vizuale, trebuie sa ne preocupam si de alimentatie. Probabil stii deja ce trebuie si ce nu trebuie sa mananci daca vrei sa slabesti si sa ai o piele frumoasa: pui accentul pe legume, fructe proaspete si proteine si incerci sa uiti de dulciuri, bauturi carbogazoase si grasimi. Aceeasi recomandare, de a manca sanatos, se aplica si in infrumusetarea sanilor, asa ca a venit momentul sa nu-ti mai gasesti scuze pentru a devora ciocolata aceea!

Exercitiul fizic poate aduce multe beneficii frumusetii sanilor tai! Chiar daca nu crezi acest lucru si iti imaginezi ca tinctura de marar este mult mai eficienta decat 10 minute de exercitii pentru sani, afla ca prin fitness poti obtine hipertrofierea pectoralilor – adica un efect de marire vizibila pentru sanii tai! Vrei sa afli si mai multe? Atunci incearca pe pielea ta! Unul dintre cele mai eficiente si usoare exercitii pentru sani este cel in care trebuie sa strangi cu podul palmelor o mingiuta, de 50 de ori, in fiecare dimineata; merita efortul!

Lunar, dupa menstruatie, autoexamineaza-ti sanii prin palpare – atunci sanii sunt cel mai putin tensionati, asa ca daca descoperi proeminente ce nu par in regula sau daca observi modificari la nivelul mamelonului, nu sta pe ganduri si du-te la medic. De asemenea, programeaza-te anual pentru un control de rutina la un cabinet de ginecologie – acolo vei afla cu certitudine daca sanii tai sunt complet sanatosi. Este normal ca, in anumite perioade ale lunii (la ovulatie, inaintea si in timpul ciclului) sa te doara sanii, dar daca durerea devine permanenta, adreseaza-te medicului de familie, care te va indruma mai departe!

Pentru a-ti pastra sau recapata pielea ferma a sanilor, pe langa exercitii fizice, este bine sa iti masezi in fiecare seara sanii cu o crema hidratanta, speciala pentru zona sensibila a gatului si decolteului sau, daca preferi o solutie bio, cu ulei de masline extravirgin sau ulei de migdale dulci – ai grija insa sa stergi surplusul cu un servetel, pentru a nu pata sutienul si hainele!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.