(P)Par vizibil mai puternic, o coafura noua in fiecare zi!

Kudika
15 Aprilie 2009

Arata-ne marea ta schimbare si poti castiga un weekend la spa sau o aparitie pe coperta revistei JOY! Intra in concurs

• In cazul in care parul nu e tapat, poti sa te joci cu lungimea realizand onduleuri cu ajutorul unor bigudiuri mari sau al ondulatorului. Daca parul are deja o usoara ondulatie, adauga putina spuma Pantene Perfect Curls si apoi usca-l liber sau cu difuzorul.

Produse cheie:
Sampon si balsam Pantene Full&Thick
Spuma de coafare Pantene Perfect Curls

2. Par lung, natural, drept

Parul lung, natural, impresioneaza intotdeauna, mai ales atunci cand are un aspect tineresc, proaspat, curat si sanatos. Practic, secretul acestei coafuri consta, mai degraba, in pregatirea ei din timp, prin folosirea la fiecare spalare a balsamului si, saptamanal, a unei masti.
Daca parul este foarte sanatos si viguros si daca a fost bine intretinut si tuns va arata tanar si sexy. Pentru a controla parul lung, usca-l dupa ce aplici putina spuma. Periile mari Velcro fac parul mai matasos. Asta te va asigura ca parul isi va pastra desimea, fara a deveni subtire si plat. Daca folosesti placa de intins, protejeaza suvitele inainte de intindere cu ajutorul unui balsam.

Produse cheie:
Sampon si balsam Pantene Pro-V Smooth&Silky
Masca Pantene Pro-V Triple Amino Instant Repair

3. Coada de cal

In cazul acestei coafuri e important sa folosesti produsele adecvate pentru a evita ruperea parului atunci cand e prins cu elastic sau clame, cum ar fi gama Pantene Anti-Brakage. Dupa splare, usuca parul dandu-l pe spate cu o perie, apoi aplica uniform spuma coafanta sau ser. Prinde parul, cu un elastic bun, intr-o coada de cal. Pentru un aspect informal, coada de cal poate fi realizata la baza gatului (eventual lateral, catre umar) sau in varful capului. Pentru a obtine un aspect umed, foloseste un gel spray un spray de luciu.

Produse cheie:

Sampon, balsam si masca Pantene Pro-V Anti-Breakage

Perioada: in timpul zilei, in timpul saptamanii