(P)Par vizibil mai puternic, o coafura noua in fiecare zi!

Kudika
15 Aprilie 2009

Arata-ne marea ta schimbare si poti castiga un weekend la spa sau o aparitie pe coperta revistei JOY! Intra in concurs

Destinatie: birou (formal), intalniri de afaceri, interviuri
Tinuta: sobra
Coafuri: coada de cal, par lung si drept

1. Par lung, natural, drept

Parul lung, natural, impresioneaza intotdeauna, mai ales atunci cand are un aspect tineresc, proaspat, curat si sanatos. Practic, secretul acestei coafuri consta, mai degraba, in pregatirea ei din timp, prin folosirea la fiecare spalare a balsamului si, saptamanal, a unei masti.
Daca parul este foarte sanatos si viguros si daca a fost bine intretinut si tuns va arata tanar si sexy. Pentru a controla parul lung, usca-l dupa ce aplici putina spuma. Periile mari Velcro fac parul mai matasos. Asta te va asigura ca parul isi va pastra desimea, fara a deveni subtire si plat. Daca folosesti placa de intins, protejeaza suvitele inainte de intindere cu ajutorul unui balsam.

Produse cheie:
Sampon si balsam Pantene Pro-V Smooth&Silky
Masca Pantene Pro-V Triple Amino Instant Repair

2. Coada de cal

In cazul acestei coafuri e important sa folosesti produsele adecvate pentru a evita ruperea parului atunci cand e prins cu elastic sau clame, cum ar fi gama Pantene Anti-Brakage. Dupa splare, usuca parul dandu-l pe spate cu o perie, apoi aplica uniform spuma coafanta sau ser. Prinde parul, cu un elastic bun, intr-o coada de cal. Pentru o imagine formala, ingrijita, alege coafura clasica – coada de cal prinsa in spate, la nivel mediu - si finiseaza cu foarte putin spray de luciu.

Produse cheie:
Sampon, balsam si masca Pantene Pro-V Anti-Breakage

Perioada: week-end sau dupa-amiazele din timpul saptamanii
Destinatie: intalniri cu prietenii, petreceri, petreceri, petreceri
Tinuta: eleganta
Coafuri: bucle & zulufi; forme geometrice (cocuri si impletituri complicate, tunsori asimetrice); acesorii (berete, palarii)

1. Bucle & Zulufi

Poti crea bucle si zulufi folosind clesti, bigudiuri sau droturi. Daca parul natural este drept, foloseste gama Pantene Full&Thick pentru a-i da un aspect bogat, apoi pregateste parul chiar de cand e ud. Aplica o spuma usoara, cum ar fi Pantene Perfect Curls, sau gel de-a lungul firelor inainte de a le usca. Daca parul este ondulat natural si vrei bucle mai mari, mai placute la atingere, foloseste o crema, o spuma sau un ser.