Centimetrii in plus iti dau batai de cap acum, la inceput de vara? Cred ca toate stim, in sinea noastra, raspunsul la aceasta intrebare ce ne da tarcoale inainte de a defila pe plaja cu cel mai frumos costum de baie al nostru: DA, centimetrii in plus ne dau batai de cap! Pentru ca vrem sa te simti bine pe plaja si sa-ti iubesti corpul, astazi te invatam ce trebuie sa faci pentru a reduce volumele in exces intr-un mod inovator si cu adevarat eficient!

Dr. Doris Hexsel, dermatolog estetician si membru al Academiei Americane de Dermatologie, o autoritate mondiala in domeniul cercetarii si tratarii celulitei, a creat un sistem de slabire revolutionar! Dupa o experienta de 13 ani in care a studiat exclusiv corpul femeii si cele mai bune modalitati prin care poate fi remodelat, Dr. Doris Hexsel a realizat formula ideala: LIPOMETRIC – sistemul LIPOMASAJ de slabire de la Vichy. Stim ca suna destul de complicat, insa, in realitate, ecuatia este foarte simpla: fluid remodelant retractant LIPOMETRIC + dispozitiv de LIPOMASAJ (GRATUIT) = adio centimetrii in plus!

Fluidul LIPOMETRIC de la Vichy are dubla actiune de slabire prin substantele active:

1. Adrenalyse-S, ce are rolul de a dezumfla volumele in exces. Aceasta delocalizeaza grasimile depozitate sub piele si inhiba transformarea pre-adipocitelor in celule active de stocare.

2. Aminokine-G, ce remodeleaza invelisul cutanat prin activarea sintezei fibrelor de colagen.

Dispozitivul de LIPOMASAJ maseaza pielea in profunzime, stimuleaza microcirculatia si dreneaza tesuturile, actionand exact ca dispozitivele anticelulitice din saloanele profesionale.

Fluidul anticelulitic cu dubla actiune LIPOMETRIC, combinat cu forta dispozitivului de LIPOMASAJ de la Vichy iti garanteaza urmatoarele rezultate, vizibile pana in 4 saptamani (deci la fix pentru a defila cu toate increderea pe plaja, intr-un costum de baie fabulos):

- minus 1,26 cm la solduri

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: