Setari Cookie-uri

4 pentru Regenerarea Tenului

Masti de fata, creme antirid, lotiuni de tot felul, ore intregi in saloanele de infrumusetare totul pentru a da de urma potiunii magice care sa ne faca tenul ca de bebelus. Insa stim ca orice am face, mai devreme sau mai tarziu stresul, programul prelungit, poluarea si bineinteles varsta isi vor spune cuvantul.

Masti de fata, creme antirid, lotiuni de tot felul, ore intregi in saloanele de infrumusetare… totul pentru a da de urma potiunii magice care sa ne faca tenul ca de bebelus. Insa stim ca orice am face, mai devreme sau mai tarziu stresul, programul prelungit, poluarea si bineinteles varsta isi vor spune cuvantul.

Exista o piata intreaga dedicata produselor pentru prevenirea imbatranirii, care de care mai scumpe si mai eficiente (sau mai putin eficiente). Principiul lor de functionare este simplu: indeparteaza stratul de celule moarte si hidrateaza pielea. Ele pot reduce temporar semnele imbatranirii tenului, insa nu pot interveni in proces.

Pentru a veni cu o solutie mai eficienta, industria frumusetii a recurs la ajutorul stiintei. Rezultatul e impresionant. Ni se pun acum la dispozitie o serie de tratamente a caror efecte sunt uimitoare. Marea problema este ca unele dintre ele sunt fie greu accessible, avand productie limitata, fie extraordinar de scumpe. Cu putin noroc, in scurt timp, vor intra in productie de masa si fiecare dintre noi va putea merge la un salon cosmetic pentru a intineri cu 10 ani.

Regeneratorul uman

Regeneratorul uman este un dispozitiv medical german extrem de sofisticat asemanator cu o cabina de solar care foloseste principiile fizicii cuantice pentru a imita si genera frecventele naturale de regenerare ale celulelor. Aparatul foloseste tehnologia razelor magnetice pentru a reincarca celulele cu energie pozitiva, intarind sistemul imunitar si structura pielii.

Testele facute pana la acest moment arata ca tratamentul nu are efecte secundare. La toate acestea se adauga faptul ca regeneratorul de piele are si un efect anti-imbatranire, optimizand procese biologice ale organismului precum diviziunea celulara si metabolismul. O alta veste buna e ca intregul proces este lipsit de durere.

Aparatul costa 500 000 de dolari iar pana la momentul actual compania producatoare nu a construit decat un numar limitat de aparate puse la dispozitia figurilor marcante ale zilei. Singurul aparat disponibil publicului larg se gaseste in Dubai. Speram ca in scurt timp pretul va mai scadea si acestea isi vor gasi loc pe agenda de cumparaturi a saloanelor de infrumusetare de pretutindeni.

Tratamentul cu lipozomi
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.