Setari Cookie-uri

ABC-ul ingrijirii sprancenelor

Sprancenele reprezinta acea parte a fetei care joaca un rol vital in redarea expresiei faciale dorite. Gandurile si emotiile noastre sunt transmise celor din jur cu ajutorul lor.

Sprancenele reprezinta acea parte a fetei care joaca un rol vital in redarea expresiei faciale dorite. Gandurile si emotiile noastre sunt transmise celor din jur cu ajutorul lor.

In acelasi timp, sprancenele sunt una dintre putinele parti ale fetei pe care le putem modela dupa vointa desi uneori simtim ca avem nevoie de un doctorat in domeniu ca sa ne iasa cum trebuie. Stim cum ar trebui sa arate, insa cand vine vorba de rezultatul final, acestea refuza sa coopereze.

Uneori le ignoram importanta deoarece nu realizam ca functia lor se aseamana cu cea a unei rame de tablou. Spancenele directioneza atentia celorlalti catre ochi precum rama directioneza atentia privitorului catre tablou.

De aceea forma, culoarea, si grosimea sprancenelor trebuie manipulate in asa fel incat sa complimenteze ochii (si machiajul acestora). Tratate corect, ele pot imbunatati aspectul fetei conferindu-i acesteia luminozitate si seninatate.

Mai mult decat atat, o mana experta poate da sprancenelor o forma care nu numai ca avantajeaza fata dar ascunde mici defecte ale acesteia cum ar fi un nas putin cam lat sau niste ochi prea apropiati. Prin urmare cel mai important aspect cand vorbim despre acestea e forma pe care le-o dam. Este recomandat ca din cand in cand sa mergi la un specialist care sa iti aranjeze sprancenele intr-o forma potrivita fetei tale. La pensarile ulterioare incearca sa pastrezi forma data de acesta.

Pentru a obtine forma dorita poti folosi o penseta sau poti apela la ceara. Cea de a doua optiune este mai dureroasa si necesita o mana sigura pentru a evita un final dezastruos. Daca nu vrei sa stai inchisa in casa pentru cateva saptamani pana acestea revin la forma de altadata, e mai bine sa folosesti o penseta. Daca optezi pentru ceara cere ajutorul unui expert.

Ai hotarat sa te pensezi acasa? Atunci inarmeaza-te cu putina rabdare si gaseste-ti un pic de timp seara pentru aceasta miscare pentru ca roseata sa dispara peste noapte.

A. Pregatirea

Primul pas e curatarea. Incepe prin a-ti spala fata acordand atentie sporita sprancenelor pentru a indeparta firele de praf. Vei evita astfel infectarea porilor ramasi deschisi in urma procesului de pensare. Aplica pe toata fata o lotiune tonifianta sau o lotiune astringenta, insistand din nou asupra sprancenelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.