Setari Cookie-uri

5 Greseli de Machiaj

Inca de la varste fragede fetele incep sa se gandeasca la machiaj, chiar daca nu il folosesc inca. Li se pare ca in toate cutiutele si tuburile acelea frumoase pe care le foloseste mama sau sora mai mare se ascunde ceva magic. Cate dintre noi nu s-au strecurat pe ascuns in camera parintilor pentru a incerca rujul rosu pe care il tinea mama pentru ocazii?

4. Fard

Cele mai mari greseli cand vine vorba de aplicarea fardului sunt urmatoarele:
• fard adunat in pliurile pleoapei- cauzata de calitatea proasta a fardului sau de aplicarea incorecta, aceasta eroare va atrage atentia celor din jur spre ochii tai. Daca ai observant ca ti se intampla si tie ca fardul sa se adune, incearca sa il inlocuiesti cu unul superior din punct de vedere calitativ. Pentru urgente tine cu tine o cutie cu farduri pentru a putea corecta greseala.
• fard in culori prea puternice- mai ales cand vorbim de machiajul de zi, fardul in culori prea puternice (mai ales in combinatie cu un ruj asemanator) nu va reusi decat sa te faca sa arati mai in varsta decat esti. Tine minte ca e de preferat sa ai mai putin machiaj decat prea mult.

5. Blush

Cea mai des intalnita greseala in materie de blush e utilizarea acestuia in cantitate prea mare. Chiar daca vrei sa iti evidentiezi pometii sau alta parte a fetei cu blush, evita sa aplici prea mult deoarece vei semana cu un clown. E indicat, de asemenea, sa folosesti blush-ul in asa fel incat sa creezi o trecere treptata de la nuanta fondului de ten sau a pudrei la acesta.

Fiecare femeie mai greseste cand isi aplica machiajul. Ni se pare ca un pic mai mult blush, un ruj intr-o nuanta provocatoare, sau inca putina de pudra, ne vor face sa aratam mai atragatoare. Insa mai mult machiaj nu inseamna neaparat ca vom arata mai bine. Incearca sa ai in vedere aceste greseli pentru ca machiajul tau sa nu ii uimeasca pe cei din jur in mod negativ.

Un articol de Ioana I



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.