Setari Cookie-uri

5 Cauze ale Imbatranirii

Odata cu trecerea timpului pielea isi pierde elasticitatea, insa nu putem pune intreaga vina pentru imbatranirea tenului in seama varstei. Factorii externi si stilul de viata joaca un rol important in felul in care imbatranim. Nu putem sa aratam tinere pentru toata viata insa putem sa amanam cat se poate de mult momentul in care incepem sa ne aratam varsta si putem incerca sa imbatranim frumos.

5. Oscilatiile in greutate (efectul yo-yo)

Toti cei care au avut probleme de greutate stiu cat de greu e sa slabesti si cat de usor e sa pui inapoi greutatea de care tocmai ai reusit sa scapi. In incercarea de a fi cat mai slabe vrem sa scapam de kilogramele in plus cat mai repede fara a ne gandi la sanatatea noastra. Iar in situatii de acestea e cu atat mai usor sa punem inapoi greutatea pierduta, ba chiar sa o depasim. Toate ciclurile de slabire si de luare in greutate intind pielea ceea ce in timp ii afecteaza elasticitatea si contribuie la aparitia ridurilor.

Pentru a slabi sanatos combina sportul cu o dieta care sa iti ofere nutrientii necesari si evita intotdeauna dietele drastice.


Un articol de Ioana





Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.