Setari Cookie-uri

5 + 5 pentru frumusete

Ne-am invatat sa aplicam zilnic straturi de machiaj si sa stam mai mult decat ar trebui in fata dulapului de haine rascolindu-l nemultumite in speranta ca la sfarsitul acestui chin vom deveni, ca prin minune, frumoase. Iar in final suntem tot nemultumite deoarece nu ne vedem frumoase, indiferent de ce ar vedea cei din jur. Uitam insa un lucru important. Produsele de infrumusetare nu sunt facute sa ne faca frumoase, ci doar sa ne accentueze frumusetea. Adevarata frumusete vine din noi, din felul in care ne-am dezvoltat personalitatea si mai ales din felul in care ne percepem propriul aspect.

8. Respecta-ti mintea si corpul. Mananca mancaruri sanatoase (si carnea poate fi sanatoasa atunci cand e gatita corect), incearca sa faci putina miscare (si prin plimbari lungi se intelege tot miscare) si renunta la dependenta de televizor si calculator (in timpul liber). In felul acesta vei trai pentru tine si prin tine.

9. Nu mai citi articole si nu te mai uita la emisiuni care iti spun cum sa arati sau, daca nu poti renunta la ele, nu le mai lua in serios. Si ce daca designerii spun ca primavara asta se poarta asta sau ailalta? Cat timp nu iti plac lucrurile respective sau nu te prind ce rost are sa iti consume timpul cu astfel de preocupari inutile. Imbraca-te cum iti place si cum te simti bine, machiaza-te dupa propriul gust si gata. Nu sta nimeni sa iti dea note pentru felul in care respecti litera modei.

10. Petrece timp in compania oamenilor care te considera speciala (cei dragi) si incearca sa te vezi prin ochii lor. Vei fi uimita sa observi ca in ochii lor nu ai defecte. Tot ceea ce percepi drept defect e, pentru ei, ceva ce te face speciala, un semn al individualitatii tale. Campania Dove are grija sa evidentieze si acest aspect. Prin urmare iti ofera in dar clipul Amy.



Un articol de Ioana

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.