Setari Cookie-uri

Frumusetea si sanatatea ochilor

Pe buna dreptate se spune ca ochii reprezinta oglinda sufletului. Reflecta trairile noastre si ne lumineaza expresia fetei. Pentru a face permanent o impresie buna, trebuie sa acordam o importanta deosebita pielii sensibile din jurul ochilor.

Corectorul si cremele pentru ochi se vor aplica utilizand miscari circulare usoare, pana cand pielea ramane fina si produsul se absoarbe Este bine de stiut ca nu sunt recomandate cremele anti-rid sub 25 de ani. Contin acizi hidratanti foarte puternici si pielea poate avea de suferit.

Demachierea este un alt pas important. Daca ne dorim o piele curata, sanatoasa si lipsita de riduri, demachierea este indispensabila. Oricat de obosite am fi, nu trebuie sa adormim nedemachiate. Fardurile de ochi bogate in sclipici si rimelul in mod special, pot creea alergii serioase daca nu sunt indepartate inainte de culcare.

Dupa indepartarea glossului sau a rujului urmeaza demachierea ochilor. Se recomanda utilizarea unui demachiant creat special pentru aceasta zona sensibila, mai ales pentru indepartarea rimelului rezistent la apa. Cu o alta discheta se va sterge fardul, apoi corectorul. Se maseaza usor zona cu miscari circulare. Dupa ce pielea este uscata si curata se poate aplica pe fata o crema hidratanta de noapte, iar in jurul ochilor un gel sau o crema speciala.

Astfel, frumusetea ochilor depinde in mod deosebit de felul in care ne ingrijm in fiecare zi. Frumusetea si stralucirea ochilor se vor obtine utilizand cremele potrivite cu regularitate, dar avand si un stil de viata sanatos. Doar asa se poate vorbi despre mentinerea frumusetii naturale pe care o dobandim si o mentinem in timp.

In forum, pe acest subiect:
Cum sa scapi de cearcane
Remediu pentru pungile de sub ochi
Cum sa pari mereu tanara si fresh







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.