Setari Cookie-uri

9 Trucuri pentru a fi fericita

Fericirea este un sentiment complex, ce nu poate fi descris in cuvinte. Totul se rezuma la a fi fericit si a putea impartasi fericirea ta cu a celor din jur.

Fericirea este un sentiment complex, ce nu poate fi descris in cuvinte. Totul se rezuma la a fi fericit si a putea impartasi fericirea ta cu a celor din jur.

In functie de nevoile fiecarei persoane, fericirea este perceputa diferit. Unii simt acel moment unic de bucurie cand primesc cadouri, altii cand sunt indragostiti, iar altii ajung sa pretuiasca viata si sa se bucure pentru fiecare lucru marunt care le apare in cale.

Fericirea poate fi considerata o optiune a fiintei umane, aceasta fiind capabila sa aleaga daca doreste sa se bucure de ea, indiferent de moment si de situatie.

Redactorii revistei “O, The Oprah Magazine” au gasit noua trucuri pentru a fi fericiti.

1. Razi cu pofta

Filmele bune intotdeauna au reusit sa ne captiveze si sa ne mentina atentia pe toata durata lor prin scenarii solide, bine puse la punct, actori talentati si decoruri si locatii pe masura. Poti merge la cinematograf sau, din contra, poti vedea o comedie acasa. Invita o prietena pentru a avea companie, faceti popcorn, cumparati ceva de rontait pentru a avea activitate in timpul filmului, asezati-va comod pe canapea si dati play.

Cautati sa inchiriati comedii clasice, precum “Dumb & Dumber”, “American Pie” sau “Liar, Liar”.
Daca nu esti adepta comediilor, poti merge la stand-up comedy, o intalnire in care un comedian interactioneaza cu publicul intr-o maniera informala. Acest mod de distractie este foarte relaxant si amuzant.

2. Fa miscare

Miscarea reprezinta un stil de viata sanatos. Practicarea unui sport nu este benefica doar pentru sanatatea si modelarea corpului tau, ci si pentru ridicarea moralului si combaterea depresiei. Tot mai multi psihologi indeamna persoanele care sufera de depresie sa realizeze exercitii in aer liber.
Poti iesi prin parc la jogging, cu rolele sau cu bicicleta. De asemenea, daca gasesti un partener disponibil, poti juca volei, badminton sau tenis.

3. Fii adepta actelor de caritate

Faptul ca vezi atatea persoane sarace, nevoiase care nu au uitat sa spere la o viata mai buna si se bucura pentru fiecare lucru primit de la oameni, te face sa vezi lumea altfel, sa pretuiesti ceea ce ai si sa fii fericita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.