Setari Cookie-uri

9 Trucuri pentru a fi fericita

Fericirea este un sentiment complex, ce nu poate fi descris in cuvinte. Totul se rezuma la a fi fericit si a putea impartasi fericirea ta cu a celor din jur.

Alege sa fii tu cea care le aduce zambetul pe buze si le ofera un moment de fericire si de incredere incercand sa ii ajuti prin donarea hainelor pe care nu le mai folosesti sau a jucariilor pentru copiii din centrele de plasament.

4. Traieste ritmurile muzicii

Renunta la melodiile de dragoste in favoarea unora pline de dinamism si pe ale caror ritmuri nu ai cum sa nu dansezi. Alege melodii clasice ritmate (Bon Jovi – “It’s my life” sau “Have a Nive Day”, Aerosmith – “Girls of Summer”, Kid Rock – “All Summer Long”) sau melodii ale artistilor contemporani (Usher, P. Diddy, Beyonce, Gorillaz, Linkin Park si altii), da volumul cat mai tare si fa-ti de cap. Chiar daca nu ai voce, canta pentru ca nimeni nu te aude.




5. Rasfata-te

Daca nu ai un prieten care sa te rasfete cu multe cadouri, nu fii trista. Tu esti cea care te cunoaste cel mai bine si te poate face fericita. Cumpara-ti flori, mergi la cosmetica si coafor, plimba-te prin magazinele din mall facand cumparaturi, bucura-te de viata.
Un alt lucru important este sa nu renunti la feminitatea si senzualitatea ta. Seara, poarta o pijama sexy, provocaroare, in care sa te simti frumoasa. Acest lucru te va ajuta sa ai incredere in tine si sa te apreciezi.

6. Distreaza-te cu prietenii

Nu sta in casa, mai ales in anotimpul calduros. Sunt atatea locuri in care poti merge. Foloseste-te de prietenii tai pentru a fi fericita si petrece cat mai mult timp in compania lor.

Iti poti face un program pentru intreaga saptamana pe care sa il respecti (de exemplu: luni – piscina, marti – parc, miercuri – terasa, joi – plimbare prin mall, vineri – terasa, sambata – piscina si club, duminica – parc).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.