Setari Cookie-uri

9 Trucuri pentru a fi fericita

Fericirea este un sentiment complex, ce nu poate fi descris in cuvinte. Totul se rezuma la a fi fericit si a putea impartasi fericirea ta cu a celor din jur.

7. Ia-ti un animal de companie

Animalele de companie iti pot fi de mare ajutor in momentele in care te plictisesti. Daca ai pisica, nu ai cum sa te simti singura. Inca de mica aceasta manifesta o dorinta foarte mare pentru joc. Cumpara-i jucarii si distreaza-te alaturi de ea.

Cainii sunt mai deosebiti deoarece trebuie scosi din casa de cel putin doua ori pe zi. Poti iesi la o plimbare prin parc cu ei sau chiar la jogging. Este important sa folosesti zgarda sau lesa pentru a nu alerga prin tot parcul dupa el.

8. Bucura-te de lumina soarelui

Vremea urata iti poate schimba buna dispozitie. Cum in timpul verii nu prea ai cum sa te plangi de lipsa soarelui, profita de zilele pline de caldura si relaxeaza-te. Mergi cat mai des la piscina sau la strand cu prietenii. Pe langa faptul ca te joci si te relaxezi, te si bronzezi, lucru foarte important pentru perioada verii pentru sexul feminin.

9. Mergi in vacante

Bucura-te de viata, schimband peisajul. Chiar daca nu ai timp de vacante lungi, incearca sa mergi in excursii de doua zile. Ar trebui ca weekend-ul sa fie destinat unor astfel de calatorii.

Aduna-ti prietenii si cutreierati tara. Daca iti place natura, poti alege sa stai la cort insa, daca esti adepta luxului si nu ai suficienti bani, poti inchiria camere la pensiuni sau la vile.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.