Setari Cookie-uri

(P)Spulbera celulita cu Cellufight de la Elmiplant !

Celulita: substantiv feminin sacaitor ce apare frecvent in conversatiile femeilor, in special pe perioada verii. Numita adesea si “coaja de portocala”, celulita nu se declina cu plaja, se conjuga dificil cu fusta si nu poate fi rostita in prezenta persoanelor de sex opus.

Celulita reprezinta o alterare a tesutului pielii, ce afecteaza peste 85% dintre femei. Masajul anticelulitic este considerat una dintre cele mai eficiente metode de a ameliora si a combate celulita.

Un tratament corect si complet impotriva celulitei presupune mai intai de o pregatire a pielii pentru masaj. Foloseste in aceasta prima etapa Crema exfolianta de dus Cellufight, care elimina celulele moarte si imbunatateste circulatia sangvina.

Pentru masajul anticelulitic, ce trebuie realizat zilnic, timp de 10-15 minute poti alege: Crema pentru masaj anticelulitic, Gelul anticelulitic pentru drenaj sau Uleiul pentru masaj anticelulitic. Micro-circulatia este astfel stimulata, toxinele sunt eliminate, excesul de apa redus, iar aspectul pielii se imbunatateste vizibil.

Pentru rezultate cat mai rapide si vizibile, masajul anticelulitic trebuie combinat cu o alimentatie echilibrata, bogata in alimente care neutralizeaza procesul de formare a coajei de portocala, precum si cu exercitii fizice regulate.

*Rezultate dovedite clinic pe 18 femei dupa 2 luni de folosire.




Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.