Astazi, clinica isi defineste activitatea prin preocuparea constanta de a aduce cele mai inovatoare tehnici si servicii in domeniul sanatatii, precum si aparatura de ultima generatie.

Astazi, clinica isi defineste activitatea prin preocuparea constanta de a aduce cele mai inovatoare tehnici si servicii in domeniul sanatatii, precum si aparatura de ultima generatie.

Terapii anti-ageing


In luna octombrie, un concept de ultima generatie la nivel mondial a fost adus pentru prima oara in Romania la Miko Med: TEOSYAL REDENSITY, unicul tratament care reface capacitatea pielii de reflectare a luminii.

redensity Dana Savuica l-a incercat in premiera, declarand: “Sunt foarte incantata de tratamentul inovator pe care mi l-a recomandat dr. Lavinia Zalupca de la clinica Miko Med. Intrucat de la o anumita varsta apar riduri fine pe gat si decolteu, acest tratament hidrateaza pielea, prin umplerea adanciturilor fine cu acid hialuronic, lasand pielea supla, mai elastica, mai stralucitoare. Este un tratament non-invaziv, care incetineste efectele imbatranirii, si care odata facut, efectul dureaza cativa ani!”. In plus fata de avantajele de necontestat ale acidului hialuronic, tehnica revolutionara LIGHT FILLING ofera si beneficiile unui complex dermo-restructurant compus din aminoacizi, vitamine, minerale si antioxidanti!

Terapia Vampir este o alta terapie inovativa, de ultima ora, de biostimulare a propriilor celule, procedura ce reda tineretea bazandu-se pe injectarea unui ser obtinut din propriul sange. Efectul consta in reintinerirea tegumentului, in atenuarea ridurilor, in hidratare si in cresterea elasticitatii pielii.

Ambele tratamente sunt realizate de unul dintre cei mai buni specialisti in estetica, Dr. Lavinia Zalupca, medic primar dermatolog al clinicii de lux anti-ageing Miko Med.

Remodelare corporala

thermage

Clienta fidela Miko Med, Dana Savuica isi mentine silueta, una dintre cele mai admirate din Romania, utilizand Thermage CPT, disponibil exclusiv in Romania la clinica de lux din nordul Bucurestiului.

Acesta este un tratament inovator in conturarea si redefinirea fetei si a corpului, stimuland productia naturala de colagen. Avand la baza tehnologia NASA, cu Thermage se pot trata coapsele si fesele unde celulita se intaleaza foarte usor, dar si alte zone unde pielea si-a pierdut elasticitatea, cum ar fi: intreaga fata, zona ochilor, pleoapele, abdomenul, mainile, bratele, buzele etc.

Accent XL este un aparat de inalta tehologie, bazat pe radiofrecventa, cu multiple aplicatii clinice si beneficii pentru pacienti! O platforma de terapie unica, ce permite estomparea ridurilor si tonifierea pielii, precum si remodelarea corpului. Este un tratament non-invaziv, ce nu necesita anestezie si nu prezinta efecte adverse.

Procedurile sunt realizate de dr. Valentina Boboc, medic primar medicina generala, cu numeroase titluri de specializare in domeniul remodelarii corporale.

Str. Nicolae Caramfil nr. 51, sector 1 Bucuresti
Tel.: 021.233.44.66/ 0722.525.472
Email: office@mikomed.ro
web: www.mikomed.ro

  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...