Intra in universul senzorial de la Alpin Vitarium Spa si descopera starea de bine a trupului si a spiritului tau.

Ritualurile TERRAKÉ sunt adaptate preferintelor senzoriale, astfel ca gomajul poate fi bland, cu crème cu extract de lufa si plante de munte, ulei de bumbac si ceai alb sau exfoliere cu un gel acvatic cu pudra de scoici si extract de perle. Impachetarile corporale relaxante si detoxifiante cu menta acvatica si lotus Indian sau cu pudra calda de zeolit inlatura complet tensiunile acumulate la nivel psiho-fizic. Se continua cu un masaj acvatic sub dus Vichy ori cu masaj cu pene, ce induc o perfecta stare de armonie si pregatesc corpul pentru senzatiile de excelenta din ultima etapa a ritualului, cea a aplicarii uleiurilor pretioase prin masaj usor, ce refac nivelul optim de hidratare al pielii. Un astfel de rasfat dureaza 110 minute, iar tarifele variaza intre 55 – 83 euro, in functie de tipul de ritual.

Pentru un ten perfect, fara semne de oboseala, Alpin Vitarium Spa a conceput ritualuri faciale, ce includ procedee de curatare a tenului prin demachiere, exfoliere si pulverizare energizanta, tratament detoxifiant, masaj euforizant, masca si crema protectoare detoxifianta, astfel ca tenul tau va ramane luminos si cu sclipiri de perla, protejat impotriva poluarii.

Alpin Vitarium Spa, unul dintre cele mai elegante centre spa din Romania, bijuteria Hotelului Alpin, surprinde prin complexitatea si calitatea serviciilor oferite, devenind in doar 2 ani de la inaugurare, destinatia de relaxare a multor vedete din Romania, ce si-au declarat incantarea pe propriile bloguri si in multe publicatii de specialitate.

Secretul anti-ageing al vedetelor de la Hollywood este acum disponibil si in Romania, exclusiv la Alpin Vitarium Spa, unde doamnele se pot bucura de sistemele revolutionare VelaSmooth ai Intraceuticals, utilizate de Demi Moore si Madonna pentru redobandirea frumusetii si tonusului pielii.
VelaSmooth este o metoda non-invaziva, ce reuneste puterea a patru tehnologii diferite (energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, prin intermediul rolelor mecanice) pentru rezultate vizibile imediat in lupta cu celulita. Eficienta in diminuarea celulitei, a vergeturilor, in reducerea circumferintei zonei tratate, terapia VelaSmooth actioneaza fara riscuri si ofera rezultate chiar de la primele sedinte. Tarifele pornesc de la 33 euro/sedinta/per zona lucrata.

Secretul anti-ageing al Madonnei, acum la Alpin Vitarium Spa

Pentru un aspect intinerit al tenului, Alpin Vitarium Spa pune la dispozitia doamnelor un sistem revolutionar non-invaziv ce intinereste pielea fetei si a gatului cu ajutorul oxigenului hiperbaric si a unui cocktail de substante precum acidul hialuronic, vitaminele A, C, E si antioxidanti. Substantele Intraceuticals sunt introduse in straturile inferioare ale pielii si confera un aspect intinerit, fara a apela la bisturiu. O astfel de terapie, cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta, costa 86 euro, iar “stiloul Madonnei”, secretul sau anti-ageing pe baza de atoxelina, poate fi achizitionat la pretul de 96 euro.

Citeste mai multe despre terapiile Alpin Vitarium Spa aici

  • Maria Crisan

    SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET - o călătorie sonică...

  • Kudika

    Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar...

  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Kudika

    Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele...

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...