Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Tratamentul facial, un moment de relaxare bine meritat

Centrul Shakti ma uimeste. Totul pare mereu perfect, in armonie: cladirea, designul, culorile, decorul, gradina. De fapt, nici nu il pot numi centru de frumusete si sanatate, ci mai degraba o oaza, un loc plin de liniste si pace. De fiecare data cand simt ca am nevoie de o schimbare sau de putina energie pozitiva, apelez cu drag la Centrul Shakti.

Imi place cum totul te face sa te simti bine venita, de la fetele prietenoase ale angajatilor, pana la muzica ambientala si ceaiul aromat pe care poti sa-l servesti cat iti astepti randul. Iti poti alege dintr-o gama diversa, precum lavanda, tei sau portocale, toate ceaiurile fiind naturale, din cultura proprie a centrului.
Eu am ales sa incerc saptamana trecuta un tratament pentru ten gras, pentru care s-au folosit numai produse Plazan. Dupa ce am pasit intr-una din camerele frumos decorate, aproape magice, ale salonului, am fost invaluita de o mireasma imbietoare de uleiuri esentiale si de muzica placuta din surdina. M-am facut apoi comoda pe masa de masaj, iar sedinta a inceput cu o discutie amicala cu doamna Greta, cosmeticiana.

Tratamentul in sine a inceput prin demachiarea tenului si folosirea unui scrub pentru exfoliere si a unei lotiuni tonice. Acest proces este necesar pentru indepartarea impuritatilor si improspatarea fetei. Apoi vine acel moment mult asteptat de oricine: masajul. In afara de proprietatile relaxante, un masaj corect facut impreuna cu un ser hidratant ajuta la circulatia sangvina si la regenerarea tenului. Tratamentul s-a incheiat cu aplicarea unei creme de ochi pentru calmarea zonei respective si a unei creme de fata, ambele hidratante.

Unul din secretele acestor momente de relaxare este insasi doamna Greta, o cosmeticiana talentata, ce are la baza o scoala ruseasca. Aceasta are darul de a va inveseli tenul, iar in acelasi timp si sufletul. Energia ce o emana este binevenita, fiecare sedinta ajutandu-va sa va destindeti si sa va refaceti.
Gasiti acest loc minunat la un minut distanta de una din cele mai agitate zone ale Bucurestiului, si anume Piata Romana. Centrul Shakti este un loc in care va puteti ingriji de aspectul fizic dar, in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior, atmosfera fiind una inedita.

Centrul Shakti – mind, body & soul
Str. Nicolae Beldiceanu nr. 7, Sector 1, Bucuresti; 0755.069.569.
https://shakti.com.ro


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.